Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Hvala od srca svima koji su navijali i podržavali ovaj mod! Hvala svima koji su pratili mod koji je još pre završetka prešao 9000 pregleda!
Hvala svima onima koji su učestvovali i koji su pristali na produženje roka! Hvala svim moderima koji su pomogli (OCz wink wink )!
Takođe želim da se zahvalim svim devojkama koje su mi pomogle oko UV gel-ova i koje su mi pozajmljivale UV lampe!
Takođe bih pohvalio strpljenje i efikasan rad ljudi iz Europleksiglas-a.
Ne bih želeo da se zahvalim svim nadprirodnim silama koje su više puta probale da mi unište mod!!! Polovično bih se zahvalio naplepnice.rs koji su polovično odradili nalepnice, poslali su mi probni primerak (sa dosta mana) koji nisu naplatili, ali sam morao sam ručno seći nalepnicu. Na kraju su me iskulirali i nisu poslali završni rad.
Takođe, moramo svi zahvaliti Cooler Master-u i PCAxe-u bez kojih ovo ne bi bilo moguće!
Najviše bih se zahvalio mojoj devojci koja me je trpela svih ovih dana! I mene i mog miša....
Mod cost ~8700din
I par fotki za kraj.
The end.
Hvala svima onima koji su učestvovali i koji su pristali na produženje roka! Hvala svim moderima koji su pomogli (OCz wink wink )!
Takođe želim da se zahvalim svim devojkama koje su mi pomogle oko UV gel-ova i koje su mi pozajmljivale UV lampe!
Takođe bih pohvalio strpljenje i efikasan rad ljudi iz Europleksiglas-a.
Ne bih želeo da se zahvalim svim nadprirodnim silama koje su više puta probale da mi unište mod!!! Polovično bih se zahvalio naplepnice.rs koji su polovično odradili nalepnice, poslali su mi probni primerak (sa dosta mana) koji nisu naplatili, ali sam morao sam ručno seći nalepnicu. Na kraju su me iskulirali i nisu poslali završni rad.
Takođe, moramo svi zahvaliti Cooler Master-u i PCAxe-u bez kojih ovo ne bi bilo moguće!
Najviše bih se zahvalio mojoj devojci koja me je trpela svih ovih dana! I mene i mog miša....
Mod cost ~8700din
Beli Kabel (neuporebjen) 500din
Sprej beli 420din
Sprej crveni 420din
Prokleti prajmer 610din
Revoltec podloga 500din
Pleksiglas i obrada 1900din
Gel beli (bačen) 1500din
Gel providni 1050din
Diode 800din
Superlepak x2 200din
Crna farba 140din