Pacijent
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 04.04.2015.
- Poruka
- 19
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Nisam bas siguran gde da postavim temu posto je pola za GPU, a pola za cpu pa pomerite ako bude problema
Inace imam CPU fx-6300 i GPU R7 260 1gb OC
Hocu to da nadogradim pa me zanima sledece:
Za cpu ne zelim da uzimam novi, vec samo da zamenim ovo stock hladjenje koje je previse bucno kad cpu radi na samo 30%. Razmisljao sam da uzmem COOLER MASTER Seidon 120V Water Cooler, ali nzm da li je ovo previse? Takodje nameravam da ga malo overclockujem (4-4.3GHz)
Oko gpu-a takodje imam dilemu jer nzm koji da uzmem. Razmisljam o R9 280 jer posle dugog istrazivanja utvrdio sam da je to najbolja grafa za ovo sto ja imam.
I jos jedna stvar je napajanje - da li meni treba neko jace napajanje od Cooler Master B2 500W?
Inace od komponenti imam:
CPU: fx-6300
GPU: R7 260 1gb OC
RAM: Fury 2x4GB 1600MHz
HDD: 1TB WD BLUE
MB: Gigabyte GA-970A-DS3P
Kuciste: Raidmax Seiran II
Inace imam CPU fx-6300 i GPU R7 260 1gb OC
Hocu to da nadogradim pa me zanima sledece:
Za cpu ne zelim da uzimam novi, vec samo da zamenim ovo stock hladjenje koje je previse bucno kad cpu radi na samo 30%. Razmisljao sam da uzmem COOLER MASTER Seidon 120V Water Cooler, ali nzm da li je ovo previse? Takodje nameravam da ga malo overclockujem (4-4.3GHz)
Oko gpu-a takodje imam dilemu jer nzm koji da uzmem. Razmisljam o R9 280 jer posle dugog istrazivanja utvrdio sam da je to najbolja grafa za ovo sto ja imam.
I jos jedna stvar je napajanje - da li meni treba neko jace napajanje od Cooler Master B2 500W?
Inace od komponenti imam:
CPU: fx-6300
GPU: R7 260 1gb OC
RAM: Fury 2x4GB 1600MHz
HDD: 1TB WD BLUE
MB: Gigabyte GA-970A-DS3P
Kuciste: Raidmax Seiran II