Pretpostavih jer sam video da si aktivan na B forumu u Bicikl sekcijiza lanac (biciklisticki)
Cek dao si za parfem 160 evra? Jel ti ga je licno tom ford doneo pa da toliko kosta?
Nije to jaka cena za taj parfem, ja sam svoj Fucking Fabulous od 50ml platio 330 CHF (doduše to je privatna linija).Cek dao si za parfem 160 evra? Jel ti ga je licno tom ford doneo pa da toliko kosta?
Odličan! Ja sam se dvoumio između Tuscan Leather i Ombre Leather i na kraju uzeh Oud Wood, ali Ombre je sledeći verovatno
Zaboravio si i patrijarhaI ti se zalis na srpskog kralja, velikog vodju, komadanta, boga ova av av, a parfume placas prosecnu platu.
Uh ja ovo i ne videh... jos pajtos i fiskalni ubacio Kao da ga je kupio samo zbog forumaCek dao si za parfem 160 evra? Jel ti ga je licno tom ford doneo pa da toliko kosta?
Odlican jeNije to jaka cena za taj parfem, ja sam svoj Fucking Fabulous od 50ml platio 330 CHF (doduše to je privatna linija).
Prosečan dizajnerski parfem nikada nije ispod 100-120€ za 50ml (EDP, EDT se nekad i nađe za nešto manje novca).
Odličan! Ja sam se dvoumio između Tuscan Leather i Ombre Leather i na kraju uzeh Oud Wood, ali Ombre je sledeći verovatno
Ko bre?Slusam vesti,i drzava da ne kazem ovaj drugar od @blackmore1911 dosta toga kupio ovih dana na Aliekspresu