Nisam zaboravio SONY. Nisam ga naveo iz lacnih razloga. Smatram da je kupovina Snoy tv-a isto ko kupovina ferrari automobila. Platis 5x skuplje nego sto realno vredi. Mozda gresim ali se secam jako dobro da je tipa model koji sam ja gledao da lici na nesto tj da ima sliku kakvu hocu kostao oko 90.000 za 48". Pre par godina. Mislim da je bio neki 80X model tako nesto.Zaboravio si Sony. Panasonic isto odličan, ali ih slabo kod nas ima.
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Velika je verovatnoca da je kod LG-a IPS dok je kod Samsunga VA panel. LG forsira IPS panele u svojim televizorima. Samsung uglavnom na modele vece od 50" ubacuje VA panel. To sam bas citao isti model recimo kao moj Samsung 50RU7022 do 48" je IPS od 50+" je VA panel.Imam LG 43" Smart, i Samsung 55", isto smart, Samsung je institucija, u poredjenju ta dva, u istom su rangu. Ekran na LG je sam saren od pozadinskog osvetljenja na crnoj pozadini, dok Samsung to nema. Interfejs je lepsi, fluidnije sve radi... LG mi stalno se diskonektuje sa wifi-a, ne znam zasto...
Logično je da nastaviš da gledaš režimsku televiziju i dalje.LG treba da ukine kompletnu proizvodnju. Ja kupio onaj LG C1 i sad mi stoji RTS logo u desnom uglu dok je televizor ugašen. Reklamaciju mi nisu prihvatili kažu da je to normalno za oled televizore. Ne znam šta da radim. Ima li neko neki savet?
Razmisljas ograniceno.Ne bi me cudilo da sledeci level burn in efekta bude gosn sa djuzlama koliko je cesto na tv-u. Zamisli onako preko pola panela imas urezane dzuzle koje svetle i kad ugasis TV. Morao bi TV da ga pokrivam krpom.
Samsung je tek ove godine izbacio OLED, tako da nemaš OLED sigurno.Imao sam pre tipa 3 godina lg smart tv od nekih 32 inca, panel mu je poludeo posle par meseci, izvrsili su povracaj novca, sada imam samsung OLED smart od 42", posle 2 godine su pocele dve mrlje koje vuku ga sredini televizora, slikacu kasnije bas, taman kada je izasao iz garancije. Stvarno uzas toliko kratko da traju.
U pravu si, izgleda da je obican led panel. Svakako ne menja cinjenicu da je dosta kratkog veka.Samsung je tek ove godine izbacio OLED, tako da nemaš OLED sigurno.
Pomesao je sa QLED, nista strasno. I ja gotovo u svakoj situaciji na prvu uvek citao OLED umesto QLED.Samsung je tek ove godine izbacio OLED, tako da nemaš OLED sigurno.
Koja mu je trenutna cena i gde si uzeo?
57€ preko Mađžara.Koja mu je trenutna cena i gde si uzeo?
Ostacu jedini AMD ovde jbtSkromni upgrade.