I dare uuzeo summer kit za bici voznju, ali necu kaciti slike da ne biste pisali GAY
Mogao bi neki review da bacis ili bar neke utiske, ne deluju lose, a i cena je primamljiva.AKG K92
Jos uvek su na popustu za 6.600.. review tesko posto su ovo prve kvalitetne slusalice koje imam u zivotu, a utisci su fantasticni.. Jako su udobne, zvuk je odlican i poprilicno cist.. Nazalost ne mogu da testiram ono zbog cega sam ih uzeo najvise, a to je za vezbanje gitare.. Posto mi je gitara trenutno na servisu ali je lepa stvar da se uz slusalice dobija adapter na 6.3mm..Mogao bi neki review da bacis ili bar neke utiske, ne deluju lose, a i cena je primamljiva.
Ako je neki telefon iz samsung s serije to je vrlo verovatno do telefona, brat ima s8 i njemu ispadaju sve slusalice sem originalih, druh na s9 takodje ne moze nista sem onih njihovih akgJos uvek su na popustu za 6.600.. review tesko posto su ovo prve kvalitetne slusalice koje imam u zivotu, a utisci su fantasticni.. Jako su udobne, zvuk je odlican i poprilicno cist.. Nazalost ne mogu da testiram ono zbog cega sam ih uzeo najvise, a to je za vezbanje gitare.. Posto mi je gitara trenutno na servisu ali je lepa stvar da se uz slusalice dobija adapter na 6.3mm..
Jedina 'mana' je sto ne mogu da se prikljuce na telefon iako je 3.5mm.. Moguce da je i do mog telefona ali ispada jack lako..
Tek cu ih izmuciti sto se tice slusanja muzike za vikend
Xiomi Redmi Note 7 je u pitanju, a slusalice imaju navoj na kraju jacka da bi mogao da se zasrafi 6.3" adapter i zbog toga ne moze da stoje lepo u telefonu nego ipsadaju.Ako je neki telefon iz samsung s serije to je vrlo verovatno do telefona, brat ima s8 i njemu ispadaju sve slusalice sem originalih, druh na s9 takodje ne moze nista sem onih njihovih akg
Nije zbog navoja, nesto tu drugo ne stima. Imam AKG K550 i Presonus HD7 koje takodje imaju navoj pa lepo upadaju u 3.5mm jack na telefonu.Xiomi Redmi Note 7 je u pitanju, a slusalice imaju navoj na kraju jacka da bi mogao da se zasrafi 6.3" adapter i zbog toga ne moze da stoje lepo u telefonu nego ipsadaju.
Fabricki ne idu nijedne koristim Sonyjeve bubice sa njim i nemam problema ali npr Samsungove slusalice ispadaju isto..Nije zbog navoja, nesto tu drugo ne stima. Imam AKG K550 i Presonus HD7 koje takodje imaju navoj pa lepo upadaju u 3.5mm jack na telefonu.
Jesi li probao jos neke druge slusalice sa tim telefonom (osim onih koje idu fabricki sa njim)?
Ili ga ebe futrola...Verovatno je 3.5mm ulaz na telefonu malo plici nego sto bi trebalo da bude pa je zato probirljiv.
Devpjka ima ozbiljan racunar cim koristi r7 3800x i dve grafe..Za devojku mali upgrade
Posao moraDevpjka ima ozbiljan racunar cim koristi r7 3800x i dve grafe..
Jbga dokaz tvoje inteligencije. Kao vecina ljudi na ovim forumima.ja kontao da je racunar devojka