Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Finu pamucnu krpu i samo to za prozore malo razredim sa vodom jer sadrzi odredjenu kolicinu alkohola pa vremenom zna da osteti onaj premaz na displeyu, neki imaju neki ne.
Uglavnom tu za prozore pola odlijem u drugu bocicu i sipam malo vode, odnos 70:30, izbegavam direktno da isprskam monitor, tv, vec samo malo na krpu naprskam i ovlas prebrisem, tamo gde su mrlje od muva tu malo istrljam al ne treba bas jako pritiskati sve se lepo skine.
Ja sam pre 2 godine uzeo u prodavnici tehnike neko Hama sredstvo namenjeno bas za monitore/televizore. Prilicno velika boca u kompletu sa krpom za 500 din, nisam potrosio ni 20% do sada a imam dva monitora i laptop.
U firmi koristimo Topy i super se pokazao, ima ga u raznim prodavnicama racunara i tehnike. Mislim da je 300~400 din.
Moj tv ima glossy panel, koristim kombinaciju vlaznih maramica i neke obicne ciste pamucne krpe. Odredjeni deo ekrana predjem vlaznom maramicom i dok se nije osusila ona vlaga koju ostavi maramica predjem suvom krpom. Ja sam zadovoljan, nema razmazanih tragova po ekranu.
PS. Vlazne maramice su bog i batina za ciscenje svega, od namestaja, kompjutera i periferija, automobila itd...