Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pa vidim nesto mi nije logicno, kazes 15-20h igranja itd.
Nisam igrao inace Darksiders, znam da je dobra igra, kada sam trazio da kupim, prodavnice su bile mrtve i nisam ni trazio posle.
Jeidnu razliku gde sam ja video da vredi drzati igru na SSD-u je BF4, sve ostalo zanemarljivo. Ali SSD vredi svih para za rad sa drugim programima i rad u OS-u.
Da. Meni je BF3 i 4 brze ucitavao na ssdu za bar 30 sekundi. Sa hddom bih zadnji startovao na mapi, sa ssdom prvi. Taman imate vremena da postavite neku zasedu pod uslovom da znate gde spawnuje enemy team.
Ja sam najviše primjetio razliku u open-world igrama,posebno planetside 2.A i u igrama kao Watch Dogs,Sleeping Dogs,pa valjda i GTA V(nisam probao bez HDDa ali vjerovatno je puno brže) >.<
Skoro sam instalirao League of Legends. U pocetku sam bio bas zapeo za njega ali evo sad samo 1 partiju dnevno.
Ostale igre sam davno uklonio. Doduse imam i dalje GTA V koji nisam ni zavrsio ali me nesto mrzi i paliti ga uopste