Dark Magician
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.12.2013.
- Poruka
- 361
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Završio Black Ops, ima momente zabave. Kada je izašla nisam mogao da je igram, jer je očajno radila na dual-core, iako je svaki Infinity Ward CoD radio perfektno. Uključujući i MW3 koji je izašao posle nje. Igram Black Ops 2 trenutno, koji je blago rečeno jadan. Počev od *****no organizovanog menija. Uzeo sam i da odigram Bad Company 2, koji mi je čudan oko kretanja i perspektive oružja. Ghostbusters sam na kraju, pa samim tim nikako da ga dovršim. Malo sam otupavio, a igram na najtežem. Instalirao sam i Zeno Clash 2, jer mi se kec dopao, i prešao prvu misiju, sad čeka. Onda Plants vs Zombies Garden Warfare ima besplatno isprobavanje na Origin, pa sam malo isprobavao, nije loša, totalno neozbiljna, za predah od melodramatične proserčine u CoD. Ali je ne bih platio koliko košta, ne vredi toliko. Nerviraju me što Plants vs Zombies 2 neće biti za PC izgleda, a ne igra mi se na telefonu. Veoma mi se svideo prvi deo. Kao dokaz mog razvlačenja igri, koje traje neko vreme, Portal nisam dovršio, a igram ga četiri godine. Pri tome ostalo još možda tri nivoa dodatna. Priču mi se čini da sam završi pre tri godine. Tako da nikako da pređem na Portal 2. Pri tome stvarno volim tu igru, i oduvek sam znao da je torta laž.