Kao da čitamo misli jedni drugima, pre neki dan sam ih instalirao na laptop, neka želja me uhvatila, ponovo prelazim kampanju, Kinezi gotovi, u toku je GLA. Posle Zero Hour, i još neki mod sam skinuo, zaboravi mu ime.Uh stari dobri generali, dobro me podseti, nadam se da rade na win 7
meni nece da se instaliraju kako treba..kad pokrenem zabode mi na onom logu...stavio sam compatibily XP SP2Kao da čitamo misli jedni drugima, pre neki dan sam ih instalirao na laptop, neka želja me uhvatila, ponovo prelazim kampanju, Kinezi gotovi, u toku je GLA. Posle Zero Hour, i još neki mod sam skinuo, zaboravi mu ime.
BTW Ako izbaci tokom pokretanja grešku Serious error, samo se u Compability tabu podesi Win XP SP2, a widescreen rezolucija se može podesiti u options.ini fajlu u My Documentsu.
Ja imam instalaciju za prvi i drugi deo,nece da mi se pokrene,zabode na onom logo-u i to je to...obrisao sam,veceras cu da instaliram pa cu da probam...Kao da čitamo misli jedni drugima, pre neki dan sam ih instalirao na laptop, neka želja me uhvatila, ponovo prelazim kampanju, Kinezi gotovi, u toku je GLA. Posle Zero Hour, i još neki mod sam skinuo, zaboravi mu ime.
BTW Ako izbaci tokom pokretanja grešku Serious error, samo se u Compability tabu podesi Win XP SP2, a widescreen rezolucija se može podesiti u options.ini fajlu u My Documentsu.
http://forums.cncnz.com/topic/12319-how-to-play-generals-zero-hour-in-windows-7-x64/Ja imam instalaciju za prvi i drugi deo,nece da mi se pokrene,zabode na onom logo-u i to je to...obrisao sam,veceras cu da instaliram pa cu da probam...
Nikada nisam igrao Hitman naslove.. jesam mozda pre 100 god. ali nesto kratko.Prešao Hitman Absolution. Sjajan je.
China will grow larger !
Al smo nekad pičili Unreal i quake arenu u mreži, zjuuuu, pa je bilo i tuča i svega..... Odavno ništa u mreži nisam igrao, baš mi nedostaje kao i svakom lečenom.Meh , Unreal, Starcraft, Duke Nukem, Q2-3, Warcraft to su bile igre u mrezi i igraonici gde su ljudi cupali kosu i pretili "videces kad izadjemo ispred" i slicno.
AvP 2 je isto bio gotivan u multiju ali to je bilo kasnije.
Isto, poslednji put sam igrao u mrezi kada sam bio u osnovnoj. Lepa vremena.Al smo nekad pičili Unreal i quake arenu u mreži, zjuuuu, pa je bilo i tuča i svega..... Odavno ništa u mreži nisam igrao, baš mi nedostaje kao i svakom lečenom.
bez FPS Dropova?Crysis 3 na 1440p, sve na full...milina za okce.