• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

SSD pomoc

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.951
Rezultat reagovanja
149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
A jel ima Kingston neki alat za detekciju gresaka na disku kao drugi proizvodjaci HDD-ova?

JBL

Modding Guru
Učlanjen(a)
21.10.2009.
Poruka
1.264
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Mdpc 036
A jel ima Kingston neki alat za detekciju gresaka na disku kao drugi proizvodjaci HDD-ova?
Neznam,sad radim ovo preko cmd-a sto mi rekao fantom-x, upisao sam onu komandu chkdsk i nasao je gomilu error-a i gresaka, koje je kako vidim na kraju sve ispravio, sada je u toku format takodje iz cmd-a, nadam se da ce na kraju biti pozitivan rezultat :)
.
.
.
.
Loool, ne mogu da verujem, odradio je format i ispisao da je uspesan i da od 78gb ima 78gb slobodno, ja odem u drive kad ono opet sve tamo kao da se nista nije desilo! Ovi prvi put vidim u zivotu :P

Poslednja izmena od urednika:

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Reklamacija, neki kontrolercic je otisao u vecna lovista :D

JBL

Modding Guru
Učlanjen(a)
21.10.2009.
Poruka
1.264
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Mdpc 036
Reklamacija, neki kontrolercic je otisao u vecna lovista :D
Pa pazi, kontam da stvarno jeste, sve moguce sam probao i na xp masini ista prica, jednostavno nema sanse! Pokusavao sam sa delete ali kao nemam permission i onda kad zeli da dam sebi permission, error za taj drive ne moze! :D
Sad ga brisem sa nekim killdisk-om ma da cisto sumnjam.. takodje skidam acrosnis disk director pa ako ni sa njim nece, reklamacija

Vrh