shox98
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.11.2014.
- Poruka
- 29
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav drugari imam problem koji traje vise od pola godine,cudno je sto se ne zna kad ce se desiti nekad zna cak i kad surfujem internetom samo racunar da zapuca, i kad ga restartujem ode mi u bios i kaze da nemam nijedan butabilan uredjaj, tjst ne ocitava ssd,a mnogo cesce se to desava kada igram igrice (pubg csgo itd) Ja problem resim tako sto izvadim sata kabl i ubacim opet a isto vazi i kabl za napajanje ssd-a i onda upalim racunar i proradi, nekad zna i tad da ne radi (1 u 20puta) pa moram da eksperimentisem vise puta da ubacujem izbacujem.. evo pise da je health na 98% i da ima 30 stepeni Screenshot..
Jos jedna stvar prvo sam mislio da je to nesto do moje maticne (msi 970 gaming) pa kad sam presao na ryzen morao sam da menjam komplet maticnu i ram, e onda nije bilo problema sigurno mesec dva i eto vratio se..
Jel imao neko iskustva sa ovim problemom, kazem veoma je ucestao nije kao da je to sad jednom u 3dana pa ajd uredu nego svaki dan i onda je problem i meni i mojim saigracima dok igramo neku competitive igricu.. hvala sekirasi
Jos jedna stvar prvo sam mislio da je to nesto do moje maticne (msi 970 gaming) pa kad sam presao na ryzen morao sam da menjam komplet maticnu i ram, e onda nije bilo problema sigurno mesec dva i eto vratio se..
Jel imao neko iskustva sa ovim problemom, kazem veoma je ucestao nije kao da je to sad jednom u 3dana pa ajd uredu nego svaki dan i onda je problem i meni i mojim saigracima dok igramo neku competitive igricu.. hvala sekirasi