• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Split NBA: MJ vs. Kobe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

astan

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
55
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel c2d T7700
Motherboard:
DELL Latitude D630
RAM:
2x2GB sodimm ddr2 800 Apacer
VGA & cooler:
NVIDIA Quadro NVS 135M (128MB)
HDD:
Seagate ST9500420ASG (500GB, 7200RPM,16MB,SATA2), SEAGATE External FreeAgent Pro 500GB
Sound:
SigmaTel STAC9205X@Intel 82801HBM ICH8-M
Optical drives:
Optiarc DVD +-RW AD-5540A
Mice & keyboard:
MS Wireless Laser Desktop 6000
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 Ultimate x64
Other:
WinFast PalmTop TV

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Iako mi je smeshno natezanje ko je bolji, jer se to nikako ne moze utvrditi jer su igrali u potpuno razlicita vremena i obojica su vrhunski igraci svog vremena moram samo da prokomentarishem da mozete da sprovedete anketu ko je cuo za MJ-a a ko za Kobe-a... Dakle kod totalno neupucenih ljudi, mislim da i sami znate ishod "ankete"... Ne znam kako mozete coveka koji je ipak u neku ruku postavio neke standarde u kosarci da poredite sa "jezerdzijom"...

Da se razumemo obojicu obozavam, cak imam i nekoliko dresova Bryant-a, kupovo sam njegove tike, bla bla, i tako dalje, ali mi je u neku ruku neumesno porediti ga sa MJ-om...

Eto toliko od mene :)

:wave:

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
pa, to sam ja hteo da kazem - i nisu tolko razlichita vremena.

ok, ovi sada su mozda malo jachi, fizichki, ali i to se meri u 2-3%

al, pogledajte sada - shek je bio igrach u vreme kobija, i to dok je ovaj bio u punom jeku mladosti, kada i treba da igra najbolje. a shek je bio jednistveni centar, specifichne gradje i igre, koji je izjavio da jedini centar kog smata boljim od sebe Hakim.

e sad, da uporedimo timove malo -

kosharka u NBA je mnogo izgubila na taktikama, od zavrshetka dzordanove karijere. sada se u mnogo sluchajeva siluje lopta, oslanjajuci se na individualne akcije, shto nije bio toliko chest sluchaj u vreme - hakim/dreksler, dzordan/pipen/trougao, pa chak i shek/hardvej

ko je imao prilike da prati, recimo, igru sijetla, i tandem pejton/kemp, kada su chak i do finala dogurali, trebao bi da zna da fizichki ovi danas nisu nishta jachi. chak mislim da bi se i hauard pomuchio da zakucava onim intenzitetom kako je to kemp radio preko juinga, i ostalih.

manje taktike, vishe shutiranja, slichna fizichka sprema igracha - ja chak mogu da kazem da su raniji timovi bili bolji. i da bi uz neki fiktivni vremeplov ovi danashnji lejkersi prsli dobrih 20ak razlike od bulsa, iz 95-96 (72-10 skor u sezoni, i pobeda nad sijetlom) ne znam kako jedan kosharkashki tim danas moze da se poredi, bez obzira na razliku od 12 godina, sa tim timom bulsa.

tada su bili toliko drski, i jaki, da je fil dzekson lichno odredio da stiv ker, ili toni kukoch u kontrama nameste trojku, ako mogu da je shutnu bez smetnji.

a inache, shto se tela tiche - majkl dzordan > bruce lee, obratite paznju na noge i na levu ruku:

ivke76

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
190
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
pola ovih klipova shto okachiste ti i animan su spushteni koshevi ... prevideli ste to, ne znam kako :)

a ivke, stvarno si detinjast krajnje ... za savu si nashao da me prozivash, kao da nisi skapirao da je to zapravo tematsko pravljenje roshtilja, i pijenje piva, i mnogo je dobra zabava ... ti si u stvari jedan detinjasti veliki chovek. :D
Pazi, posle brata tajnog ruskog pilota, drugog koji radi u asusu, colicevog novcanika, tvog trenera koji "jedini u svetu nesto", 10 paralelnih dimenzija, cernovih doomsday device-ova, itd, itd, itd... imas "materijala" za knjigu btw :rule: postao sam "malo" skeptican po pitanju tvog "pripovedanja" :yes:

Ni ti sam nemas pojma kad'pricas "istinu" a kada hoces da budes "u centru paznje" pa makar izoblicio/preuvelicao svaku "pricu" za koju si cuo do neprepoznatljivosti

Ja licno ti ne bih verovao ni koliko je sati ;)

ahahah, animan, nisam ni upalio klip, samo sam na frejmu video da lik zakucava, i da mu je ispod nogu 30ak santimetra .. ove ostale ivketove sam video ranije - maleni crnci puni kompleksa shto ne odoshe u NBA smanjuju kosheve i onda kao "kucaju"
"Maleni crnci" imaju 1+m odraz btw probaj, snimi i ti video :D (smanjuj i koseve ako hoces :)) pa da vidimo

I kojih li si ti kompleksa pun kad baronises ko zeldi iz zarkova 93-ce :) majke ti?

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Momci,
Bez ulazenja jedan drugom u psihloshki profil ;)
Nema potrebe za tim ;)
:lock:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh