Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
To je bilo i moje pitanje, moj kum je kupio isti takav samo sto je on extra zadovoljan. Meni je to nikakvo za te pare, ali sam video prakticnost da moze da seta gde god da mu odgovara. U kuci, u letnjikovcu po potrebi, ima prostoriju za slavlje, pa ga samo prenese... Ali kvalitet zvuka je meni nikakav. Njemu extra...
Pa svakako da ima neke svoje prednosti ali ono, toliko para za nesto sto ce u principu samo da gruva i sija. U principu pravljeno za klincadiju da mogu da luduju.
JBL PartyBox 110, odlično gruva, imao sam 100, 110 je još bolji, ima utegnutiji bas.
Sad imam PB 310, možda i najbolje potrošene pare, mislim da je još uvjek najjači zvučnik (bar u komercijalnoj upotrebi) a da ima bateriju. Mislim da se 300 ili 200 koji nisu mnogo slabiji mogu naći za oko 400-450
U suštini ta JBL PartyBox serija je bez konkurencije u svakoj klasi