mcminipc
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 25.11.2009.
- Poruka
- 164
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd phenom II x4 955 BE + sytche mugen 2 bruka
Motherboard:
Gigabyte MA790GPT-ud3h
RAM:
2x2 GB Kingston Hyper x1333 mhz
VGA & cooler:
saphire HD 5850 1GB
Display:
philips 19'' 1280x1024
HDD:
2x250 gb RAID 0 + 500 GB backup
Sound:
int REALTEK hd
Case:
CHAMBRO spider silver black
PSU:
650w corsair TXD
Optical drives:
DVD-RW NEC x2
Mice & keyboard:
genuis neki keyboard illuminate blue
Internet:
adsl telekom 1Mb
OS & Browser:
win 7 x64
prvo pozz druze zule i welcome na nas forum..
a imam pitanje ploca je ga-7vrx socket A sluzi mi da igram fucu kad odem kod bakute i uglavnom radila je savrseno dok nisam opazio dva naduta kondenzatora blizu procesora...oni su jacine 3300 mF a ja sam stavio neka dva od 2200mF ....vratio plocu u kuciste i sve radi sem PCI slotova .Naime sta god da stavim bilo da je modem,mrezna ili tv karta pa cak i pci grafika jednostavno masina ga ne vidi....probao sam u biosu i menjao sam verzije windowsa i ne vredi jednostavno ploca prolazi sve testove i radi ko zmaj al pci ne vidi...da nisam nesto juzni most sredio al ne znam kako ? eto tako pozzzzz
a imam pitanje ploca je ga-7vrx socket A sluzi mi da igram fucu kad odem kod bakute i uglavnom radila je savrseno dok nisam opazio dva naduta kondenzatora blizu procesora...oni su jacine 3300 mF a ja sam stavio neka dva od 2200mF ....vratio plocu u kuciste i sve radi sem PCI slotova .Naime sta god da stavim bilo da je modem,mrezna ili tv karta pa cak i pci grafika jednostavno masina ga ne vidi....probao sam u biosu i menjao sam verzije windowsa i ne vredi jednostavno ploca prolazi sve testove i radi ko zmaj al pci ne vidi...da nisam nesto juzni most sredio al ne znam kako ? eto tako pozzzzz