illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.842
Moja konfiguracija
nikad ni jedan deo ove igre nisam igrao, pertpostavljam da je ovo evolucija kroz delove ? ako jeste - znao sam da ce joj shortz kad tad biti u MGS fazonu, i da ce da ima te neke fensi gedzete i kaisheve ..
hahahahahahahhahahahahhahahahahahahaE mikri mikri!
Ma vazno je da se druzimoJosh onomad su mi svi govorili da bezim od Mikrija, kad sam blizu njega dupe da okrecem ka zidu, nakon Cooline ispovesti od sinoc, sada znam:
Micri znao sam da zelis svakoga samo za sebe.
Tvoju guzicu nebih hteo i da sam gejPa ja sam i mislio da me zoves u Jagodinu da se druzimo, a ti ustvari zelis samo moju g..u.
Samo nemoj da se Dule,Djole i Shiki za***u da pochnu da prozivaju onda ce biti pokopani neki znaju o chemnu da pricham (chukalj) hahahahahahaJosh onomad su mi svi govorili da bezim od Mikrija, kad sam blizu njega dupe da okrecem ka zidu, nakon Cooline ispovesti od sinoc, sada znam:
Micri znao sam da zelis svakoga samo za sebe.
hahahahahahahahahaCek el ti to imash neshto protiv mog palca?
Sisaj prst prijatelju :yes:Samo nemoj da se Dule,Djole i Shiki za***u da pochnu da prozivaju onda ce biti pokopani neki znaju o chemnu da pricham (chukalj) hahahahahaha
Je l' hocesh da uploadujem video snimak onoga shto ste radili onome (ne meni)Sisaj prst prijatelju :yes: