Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ako je Internet Explorer dovoljno hrabar da vas pita da ga postavite kao default browser, molim vas nemojte mi reci kako se ne usudjujete da pitate devojku da izadjete xD
- Šta imate od onih nadrkanih preskupih stranih piva čija imena niko normalan ne može da upamti?
- Pa, imamo Erdinligner, Erdenbrauninger, Loverlindner i Lovenerdner... linger.
- Daj to drugo!
- Šta ti ono reče, nemaš dečka?
- Paaa, "it's complicated" hehe.
- Daj bre, šta foliraš? Lepo srpski reci da se dopisuješ preko fejsa sa nekim italijanskim *****čićem i šalješ mu fotke sa plaže, ne bi li te oženio i odveo odavde u zemlju mode, opere i mogućnosti za sve u kojoj ćeš ostvariti svoje snove o normalnom životu, porodici i karijeri! Kratko i jasno!
- Ne seri! Šta ti uopšte znaš o meni? I pre svega, nije Italijan, nego Španac!
to da ne spominjem, "otrovace" decu tako... video klipovi u kojima vezba su mu ok, ima sta da se nauchi, ali ovo je bash lose u svakom smislu te rechi. Mislim, kazu ljudi da ima svako pravo da radi sta god hoce, ali opet, ako mene pitash nema.
ZENSKA LOGIKA:
Putujem autobusom.
Krcat je i baš mi se ne gura do aparata da poništim kartu.
Zamoliću ženu ispred da je poništi.
Kako da joj se obratim, sa ti ili Vi?
... Na pretposljednjoj stanici nije sišla. Znači, putuje do kraja.
Malo je bolje osmotrim i vidim da nosi bocu vina. Sigurno ide kod nekog muškarca, rekla bih.
Vino spada u skuplju kategoriju. Muškarac je, dakle, zgodan.
U mom naselju su dva zgodna muškarca - moj muž i moj ljubavnik.
Mom ljubavniku sigurno ne ide, jer ja sada idem kod njega. Dakle, ide kod mog muža.
Moj muž ima dvije ljubavnice - Tamaru i Marinu.
Tamara je trenutno na godišnjem.
Na to ću : "Marina, možes li molim te, da mi poništiš kartu?"
Marina : "Mi se poznajemo?