warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Ovako, odsluzio bih vojsku, jer iskreno volim, drugo da se malo maknem iz beograda a da pritom radim nesto korisno, a i nemam nikoga u porodicu ko nije odsluzio vojsu (jos kad su se zluzila po 2=3god), pa necu bogami ni ja biti koji ce tu tradiciju da prekida. Vojska se svela na smesnu duzinu, verujem i delatnosti pri samom sluzenju nisu iste kao ranije, ali ajmo ovako, ko od vas ujutru namesta krevet kako treba, ko dnevno vezba kako treba, ko dnevno jede na vreme? I ne necu da slusam o tome kako ne moze da se stigne, to je i lenjost i nedostatak navike.
@Zoni, mislio sam da li mogu da se prijavim za sluzenje roka posto jos uvek sluzim uslovnu kaznu, ne da je skratim vojskom .
Edit: Ne nisu isti, u zatvoru delis celiju sa 12 njih koja je predvidjena za 4oro, a wc solja tj rupa je na sredini celije .
@Zoni, mislio sam da li mogu da se prijavim za sluzenje roka posto jos uvek sluzim uslovnu kaznu, ne da je skratim vojskom .
Edit: Ne nisu isti, u zatvoru delis celiju sa 12 njih koja je predvidjena za 4oro, a wc solja tj rupa je na sredini celije .