http://dhost.info/sluske/index.htmlKol'ko para su EP-830? I gde?
Haha upucacu te ludace, sad tek skontah da zvrljate ovde!Cekam Vladu Prodaya da da definitivan sud, spamer se ne javlja samo kad treba, inace kad ne treba pishe ko blesav
Poslednji ulaz koji je dobio covek bio je fake i mislim da je pominjao onda da ih nece vise dovlaciti; bila cak i tema na drugom forumu o tome. U svakom slucaju ne kosta nista da proveris posebno sto je covek koji stoji iza tog sajta krajnje regularan i sve preporuke od mene ima!!
Jesi svakako , Ali je odluka pall na one ko misticeve, 2700 din, god Dana garancije, sigurno nisu fake i slicno .Haha upucacu te ludace, sad tek skontah da zvrljate ovde!
Sto se slusalica tice, sta god da uzmes od ep630,cx300,ep830 neces pogresiti. Da li su cx300 ili ep830 bolje to ne mogu da kazem posto sam ja dobio bio 830 koje su bile fake ali i kao takve (fake) su imale nesto bolji bas od 630 modela. E sad, za 2200din koliko su 630 model ja mislim da su ubedljivi best-buy; naravno uvek stoji ona koliko para, toliko muzike tako da Shiki na tebi je dilema. Ono sto znam da kod slusalica nije sve ni u basu jel ako je suvise izrazen ubije ti visoke i sve tako da treba naci neki kompromis!
Ono sto ja mogu da kazem je da su mi 630 estetski daleko lepse od 830 modela, a posto ja i na estetiku donekle obracam paznju kod ovakvih stvari (nisam okoreli audiofill) imaj i taj podatak na umu. Ona plastika siroka sa creative oznakom na 830 je stvarno svemirska!!
CX300 ne znam da li vise i ima da se nadju kod nas ali ono sto me je kod njih uvek nerviralo je asimetrini kabel koji mi se uvek prilikom trcanja izvlaci duzi kraj i obmotava oko glave! Ovo mi se cini kao naslednik 300 modela pa ako ces vec da pucas pare shiki pazari http://mitrosmusic.com/proizvod/7165-Sennheiser-IE-4/
Poslednji ulaz koji je dobio covek bio je fake i mislim da je pominjao onda da ih nece vise dovlaciti; bila cak i tema na drugom forumu o tome. U svakom slucaju ne kosta nista da proveris posebno sto je covek koji stoji iza tog sajta krajnje regularan i sve preporuke od mene ima!!
Eto, valjda sam malo pomogao u odluci
Menjaj odluku. Kupio sam ih pre par dana i posle intezivnog slushanja zakljuchak je sledeci.Jesi svakako , Ali je odluka pall na one ko misticeve, 2700 din, god Dana garancije, sigurno nisu fake i slicno .
Najgore shto moze da ti se desi je da ih kupish za 2200 din, a prodash za 1800 din...To je lepo cudi, a probacu ih kad dodjem kod tebe pa cu i presuditi .
P.S. Diskutabilno je i koje drajvere sad stavljaju u EP630
Kazem ja,na ipodu 2g sto ja imam ni jednu pesmu,kakav god kvalitet imala (a uvek gledam da samo 320kbps prebacujem)ne smem da pojacam do max,jer stvarno ubija usi koliko su jake, o basu da ne pricam,koliko god jako pojacao bas nikada ne probija,uvek je jasan.Ove Duletove sa Razer logoom - sta god bilo unutra - su odlicne... ja bar poredim sa jedinim mogucim u ovom trenutku, a to su (sasvim solidne, dodao bih) Samsung-ove sluske koje idu uz Jet i Wave (mislim da su identicne, sve mi govori da je tako).
However, nakon svega ovoga sto je on napisao - vole bih da probam i "prave" EP-630, u istim uslovima, na istom aparatu... pa da ih direktno uporediim.
Ipak, Razer je juce na mene ostavio snazan utisak... moj zakljucak, brzopotezni - odlicne sluske.
basa ni u tragovima? poslusaj neku psy pesmu,house ili rap....ne znam, nije mi jasno, stvarno, al' dobro, kao sto se kaze, ukusi...Zato valja probati i oceniti shta ti prija. Meni su npr totalno razocaravajuce kao i Mishku78, basa ni u tragovima, cuje se neshto ali nije to to...
U svakom sl ja ih necu uzeti ni pod tackom razno
Problem je samo sto ne znamo da li su te tvoje iste kao one sto je Dule pazario... tj. imaju li iste drajvereKazem ja,na ipodu 2g sto ja imam ni jednu pesmu,kakav god kvalitet imala (a uvek gledam da samo 320kbps prebacujem)ne smem da pojacam do max,jer stvarno ubija usi koliko su jake, o basu da ne pricam,koliko god jako pojacao bas nikada ne probija,uvek je jasan.
Znam da si post napisao samo da bi mene isprozivao za iPad al ajdProblem je samo sto ne znamo da li su te tvoje iste kao one sto je Dule pazario... tj. imaju li iste drajvere
2 Shiki:
O kojima bre ti o pricas, onima od juce?
Ono bash bije do j@j@, si lud bre ti... smo pustali 50-ija i Prodigy - Invaders Must Die kod mene na Wave-u, tuklo bre k'o nezdravo!
A da... ti si pustao posle na tvom iPad-icu
Makes U wonder...
Sada bez shale Uredjaji na kojima su Misko78 (HD2) i Shiki (ipad) pushtali pesme definitivno ne mogu da reprodukuju pesmu na pravi nachin Izmeju ostalog i nokia n95 8GB. Na samsung wave (koji ovom prilikom moram da pohvalim) i na ipod nano uredjajima mozesh da ocenish kakve su slushke. Da li do plejera u kom su pushtali ili je u pitanju hw tj izlaz ne znam... Razer slushke definitvno imaju izrazen bas i sve shto sam vec opisao.Problem je samo sto ne znamo da li su te tvoje iste kao one sto je Dule pazario... tj. imaju li iste drajvere
2 Shiki:
O kojima bre ti o pricas, onima od juce?
Ono bash bije do j@j@, si lud bre ti... smo pustali 50-ija i Prodigy - Invaders Must Die kod mene na Wave-u, tuklo bre k'o nezdravo!
A da... ti si pustao posle na tvom iPad-icu
Makes U wonder...
Ma koji crni ukusi, zvuk je veoma opipljiva stvar Na ipod-u nije mogao da nadje njemu slushljive stvari, ipad nije muzichki plejer, a po netu vidim da se zale vlasnici ipod-a na njega, dok mi jedino nije jasno kako na wave-u nije chuo bas?!? Mislim, nije to da je bas mali pa da se ne chuje...Veoma je izrazen...basa ni u tragovima? poslusaj neku psy pesmu,house ili rap....ne znam, nije mi jasno, stvarno, al' dobro, kao sto se kaze, ukusi...
Dobre su slushke, nema shta. Vec sam jednom rekao. Na skali od 1-10 chista sedmica. Pojuri Senn CX300 ili CX400, one nisi preterano skupe, ali su veoma kvalitetne i isporuchuju za klasu bolji zvuk nego EP630 koje su pak odlichneOve Duletove sa Razer logoom - sta god bilo unutra - su odlicne... ja bar poredim sa jedinim mogucim u ovom trenutku, a to su (sasvim solidne, dodao bih) Samsung-ove sluske koje idu uz Jet i Wave (mislim da su identicne, sve mi govori da je tako).
However, nakon svega ovoga sto je on napisao - vole bih da probam i "prave" EP-630, u istim uslovima, na istom aparatu... pa da ih direktno uporediim.
Ipak, Razer je juce na mene ostavio snazan utisak... moj zakljucak, brzopotezni - odlicne sluske.
Da ne tupimo, kad se vratim ja i CAR dolazimo do tebe da nam demonstrirash to shto si hteo. Ponecu i ja par stvari za test za demonstriranje. Uglavnom, svi cemo pametniji biti posle togaJa ne cuh nikog da se zali na zvuk iPad-a, no nisam ni slushao
Svakako se slazem da mu primarna funkcija nije pushtanje muzike, ali kvalitet zvuka koji dolazi sa ugradjenih zvucnika je fenomenalan. Isto tako i preko slushki, normalnih. Uostalom donecu ti cim se vrnesh pa cesh cuti, zaista sjajno zvuci. A iskreno poznajuci logiku Apple-a cisto sumnjam da su ishta drugaciji hw ubacili od onog u iPodu