I po tebi to je opravdano sto je igrao rukom ? Pa ja bih mu dozivotno zabranio da pomisli na dres Srbije a ne da ga nosi ? Pa nije mu to klubski derbi najedem mu se maltera Jel igra rukom u maticnom klubu ako ga uopste i ima taj " znalac "Da poremeti prijem lopte protivniku. Iza leđa mu je prilazio Ganac. Što bi uopšte i pružao gore ruku? Koliko je to bilo inteligentno je drugo pitanje.
Naravno da nije opravdano. Ja mu ne bih doživotno, ali recimo 2-3 meseca suspenzije. Više bih voleo da prolazimo kao San Marino nego da radimo ovakve stvari.I po tebi to je opravdano sto je igrao rukom ? Pa ja bih mu dozivotno zabranio da pomisli na dres Srbije a ne da ga nosi ? Pa nije mu to klubski derbi najedem mu se maltera Jel igra rukom u maticnom klubu ako ga uopste i ima taj " znalac "
hahahahah Ali u sustini covek je u pravu, pa niko nije rekao kad je Antic odveo ekipu na Svetsko - Tole svaka cast hahahahahahTOMISLAV KARADŽIĆ: NISAM JA PUCAO PENAL!
Moja odgovornost je najveća, ali nisam ja primio gol sa 40 metara i promašio penal, kaže prvi čovek srpskog fudbala