Pozdrav dragi forumaši, naime odlučio sam da kupim/sklopim računar za streamovanje ako je moguce u 1080p. Jedina restrikcija je budzet 80000 RSD i što uglavnom sve mora biti novo jer planiram uzeti na rate. Pošto veoma dugo ne pratim situaciju i razvoj tehnologije, nekih 4-5 godina malo sam "rusty". Ako bih sklapao računar sam bojim se najviše bottleneck-a i napajanja koje bi odabrao. Na tehnomaniji sam pronašao ovaj racunar pa vas molim da mi kazete neko svoje misljenje o njemu ili da date neki prijedlog kupovine. Također dodatni budžet je 20000 RSD za monitor koji također želim da kupim nov. ZEUS GAMER Ryzen 3600/DDR4 16GB/M.2 128GB+1TB/600W/RX560 4GB .
Igrice koje imam u planu da streamujem su : League of Legends, FIFA, Fortnite, CSGO, GTA V i slično. Računar bi koristio također i u PS i za video editovanje. Nadam se da sam dao dovoljno informacija. Unaprijed hvala svima. LP.
Taj računar bi koristio kao streaming i kao gaming računar.
Igrice koje imam u planu da streamujem su : League of Legends, FIFA, Fortnite, CSGO, GTA V i slično. Računar bi koristio također i u PS i za video editovanje. Nadam se da sam dao dovoljno informacija. Unaprijed hvala svima. LP.
Taj računar bi koristio kao streaming i kao gaming računar.