SkazzY
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
 - 12.08.2018.

- Poruka
 - 2.094

- Rezultat reagovanja
 - 1.146

Moja konfiguracija

PC / Laptop Name:

My precious						

CPU & cooler:

Ryzen 5 2600 + Arctic Freezer 34 Duo						

Motherboard:

MSI B450 Tomahawk						

RAM:

2x8GB DDR4 HyperX Fury 3200Mhz						

VGA & cooler:

GTX 1050 TI						

Display:

Dell P2421D						

HDD:

Samsung 500GB 860 EVO + WD Black 1TB + Hitachi 1TB						

Case:

MS Cyclops V + 3x Arctic F12 Rev 2 (120mm PWM)						

PSU:

SAMA Armor 80+ Gold - 650W						

Mice & keyboard:

Revoltec FightMouse Elite + A4Tech KD-800L						

Internet:

SBB						

OS & Browser:

Windows 10 + Linux						

Doslo vreme za jos jedno pitanje za telefon pa tek sad video da nisam napisao sta je na kraju bilo. Uzet Redmi 7A, kako ce da ih sluzi mogu da vidim tek kad budem otisao do njih sledeci put obzirom da nisam ni video telefon uopste hah.
E sad situacija sledeca. Burazeru treba telefon.
Budzet mu je 100e (Plafon 120e ako se bas isplati. Kad kazem plafon bukvalno mislim plafon). Njemu telefon vec treba za normalnu upotrebu. Najbitniji faktor mu je da radi kako valja. Da ne zabada itd. U prevodu kamera nije preterano bitna, baterija nije preterano bitna i slicno. Da li tu uzeti isto 7A ili je sad vec nesto drugo bolje resenje ?
Bilo bi lepo da je u garanciji (u sustini nov). Pod "bilo bi lepo" mislim na "bilo bi jako pozeljno".
Da naglasim, telefon nije za mene tako da postoji sansa da se savet ne poslusa. Kome god to da smeta, razumem, samo preskocite temu, sa moje strane nema ljutis.
								E sad situacija sledeca. Burazeru treba telefon.
Budzet mu je 100e (Plafon 120e ako se bas isplati. Kad kazem plafon bukvalno mislim plafon). Njemu telefon vec treba za normalnu upotrebu. Najbitniji faktor mu je da radi kako valja. Da ne zabada itd. U prevodu kamera nije preterano bitna, baterija nije preterano bitna i slicno. Da li tu uzeti isto 7A ili je sad vec nesto drugo bolje resenje ?
Bilo bi lepo da je u garanciji (u sustini nov). Pod "bilo bi lepo" mislim na "bilo bi jako pozeljno".
Da naglasim, telefon nije za mene tako da postoji sansa da se savet ne poslusa. Kome god to da smeta, razumem, samo preskocite temu, sa moje strane nema ljutis.