• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Silicon Power predstavlja CompactFlash memorijsku karticu Superior CF 1100X

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.778
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Silicon Power predstavila je novu flagship memorijsku karticu Superior CF 1100X koja podržava transfer mod UDMA 7 i tzv. full-frame kamere, i nosi CompactFlash Revision 6.0 specifikaciju. Nova CompactFlash kartica koristi kvalitetni SLC NAND fleš čip koji garantuje pouzdanost i stabilnost pri radu, i pritom omogućava HD i 4K fotografisanje, što će ozbiljniji amateri i profesionalni fotografi posebno ceniti.

Superior CF 1100X nudi brzine transfera podataka od 165 MB/s za čitanje, odnosno 151 MB/s za upisivanje, i odgovaraće na zahteve uzastopnog fotografisanja kod full-frame DSLR aparata, kao što je Canon EOS-1D X, koji je u mogućnosti da zabeleži i do 14 fotografija u jednoj sekundi. Profesionalce koji se bave multimedijom, i video entuzijaste uopšte, obradovaće i to što CF 1100X ima Video Performance Guarantee (VPG-65) specifikaciju, što znači da nudi beleženje video materija bioskopskog kvaliteta uz održavanje minimalne brzine upisa od 65 MB/s za 4K i Full HD snimke.


Opširnije...
 
Vrh