Iskljuciti gaImam jedno pitanje za vas kako utisati maksimalno svoj racunar?
Slažem seCM Hyper212EVO za CPU, 12ica usis, 12ica izduv na 7v ili vent kontroler, ako moze 14ica jos bolje, 12ica na napajanju, ako je neko LC onda kupi dobru 12ku i zameni, ili kupi neko SMART napajanje koje ne pali vent u idle, i za kraj Maxwell graficka tipa GTX960 ili 970 koje ne pale ventove do 65c meni samo fali jos gtx970 da sklopim slagalicu tisine mada i ove amd grafe r9 270 i slicne gase ventove kad se monitor ugasi, sto mi je prilicno prihvatljivo za idle
Stavi SSD i neće da krči :pVentilator u napajanju sam pre koji minut zamenio neko kinesko napajanje i sada mi je dosta tise....
ali ventilator na gpu urla pa sam podesio da se ne pali dok graficka ne dostigne do 50 stepeni tako da mi je pc dosta tih kuler od procesora sam stavio na silent i sve radi super...
Hvala svima na pomoci!!!!!!!!! ali hard disk mi krci i dalje neki wd green imam od 500gb sata 2,64 mb buffera i krci i to mi ne smeta previse ali voleo bih da ne krci uopste ukoliko je to moguce! =D
Jaka neka konfiguracija .....cekaj ,3 strane o tisina kompa,a mi ne znamo ni konfiguraciju?
Grafika je Powercolor i to je Alti računar, neki Samurai ili tako nešto?CPU:Intel Pentium G2030
GPU:Amd Radeon HD 6570
Ram:4GB ddr3
HDD:500gb
PSU:neki kinesko gigatech od 500 wati.