• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Shuttle predstavlja novi Barebone računar - DS81L

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Jedan od popularnijih Shuttle proizvoda je sada dostupan i u alternativnom izdanju, i zahteva napajanje od svega 12V umesto standardnih 19V. Ova promena omogućava upotrebu alternativnih izvora napajanja, pored postojećeg napajanja od 84W. Radi se o Barebone računaru DS81L, koji je nova verzija DS81 modela. Ovaj Slim PC je idealan za primenu u automobilskoj i industrijskoj robotici, digitalnoj signalizaciji, kioscima i automatima.

DS81L je baziran na Intel H81 čipsetu, pa je kompatibilan sa velikim brojem Intel procesora sa LGA1150 soketom, sa TDP-om do 65W. Tu su i dva SO-DIMM slota koji podržavaju do 16GB DDR3 memorije. Na raspolaganju imate i jedno mesto za 2.5" uređaj (SSD/HDD) sa SATA 6Gbit/s vezom. Ukoliko Vam zatreba još jedan interni hard disk, jedan Mini-PCI-Express i jedan mSATA slot mogu da se upotrebe za mSATA-SSD ili instalaciju WLAN modula.


Opširnije...
 
Vrh