• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Shuttle predstavlja DH170 Slim PC

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Shuttle je predstavila još jedan Barebone model Mini-PC računara sa zapreminom kućišta od svega 1,3l koji nudi podršku za šestu generaciju Intel Core procesora, poznatih pod nazivom „Skylake“. Dakle, ovaj novi kompaktni Slim PC, sa punim imenom XPC slim DH170, je baziran na Intelovom H170 čipsetu.

DH170 nudi podršku za sve Intel Celeron, Pentium i Core procesore šeste generacije, za LGA1151 soket (sa TDP-om do 65W) i podržava do 16GB DDR3L RAM memorije, raspodeljene na dva slota, kao i PCIe M.2-SSD. Metalno kućište je izuzetno malih dimenzija (19 x 16,5 x 4,3cm) i dolazi sa VESA nosačem, pa se može postaviti na bilo kakvu površinu.

Podnosi ambijentalnu temperaturu do 50°C, a platforma je prvenstveno namenjena profesionalnim primenama, kao što je digitalna signalizacija, POS i POI primena, ali i upotreba u kockarskim mašinama, kancelarijama, zdravstvu i industriji.


Opširnije...
 
Vrh