• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Shuttle osvežio XS seriju računara sa dva nova modela – XS35V5 Pro i XS36V5

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.778
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Shuttle je pre pet godina izbacila XS seriju računara koji ne koriste ventilatore, a ovi računari ujedno imaju i najduži „staž“ među Shuttle proizvodima. Zato su u kompaniji odlučili da na tržište redovno plasiraju nove verzije XS35 i XS36 modela, koje će doneti nove funkcije, a ovoga puta su osveženi modeli peta generacija XS računara. Radi se o veoma malim računarima, zapremine od svega jednog litra.

Iako oba nova modela, XS35V5 Pro i XS36V5, imaju slične platforme, razlikuju se u izgledu i pojedinim karakteristikama. I jedna i druga verzija dolaze sa Intel Celeron N3050 dual-core procesorima, klokovanim na 1,6GHz, i podržavaju do 8GB DDR3L memorije na jednom SO-DIMM slotu. Takođe, dolaze sa čitačem kartica i nude već ugrađeni WLAN i Intel Gigabit Ethernet, a od priključaka imaju po dva USB 3.0 i tri USB 2.0 porta, po jedan HDMI i DisplayPort, a VGA i audio konektori se naravno nalaze sa prednje i zadnje strane kućišta.


Opširnije...
 
Vrh