Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ovako, budžet mi je 600€ a treba da kupim komp(koristio bih ga uglavnom za gaming), monitor(što bolji za gaming) i stolicu. Znam da 600€ nije nešto, ali imate li neke predloge?
Jel u tih 600€ spadaju i taj monitor i stolica? Jer ako je tako onda ti za racunar ostaje 400€ a za te pare tesko da ima nesto dobro jos ako mora da bude i novo onda zaboravi.
Mozda moze da se uglavi neki polovan ryzen 3 i polovna rx570 grafika neki najjeftiniji SSD od 250gb i hdd od 1tb.
Koliko otprilike zelis da odvojis za sta? Imas vise izbora:
- 100 eura Gaming Stolica, 150 eura Monitor, 350 eura Racunar (Jako tesko)
- 50 eura Stolica, 100 eura Monitor (Tesko), 450 eura Racunar
- 0 eura Stolica (uzmes neku kuhinjsku iz kuce), 100 eura Monitor (Tesko), 500 eura Racunar
Ova treca opcija je po meni najbolja u koliko ciljas na sto jaci racunar kada vec zelis da ga koristis za Gaming. Moras imati na umu da te GAMING racunar od 400 eura nece sluziti nesto posebno, posebno na duze staze. Ja bih ti predlozio trecu opciju jer mozes da sacekas sa stolicom i uzmes neku cisto da imas da sedis na necemu, pa kasnije uzmi neku, a sada odvoji vise novca za racunar. Opet to je sve knap jer u cenovnom rangu od 100 eura tesko ces naci neki dobar monitor, ako bi hteo da odvojis za bolji racunar. Neka od opcija ti je da uzimas polovne stvari, kako bi dobio nesto bolje. Mozda da razmislis o tome da skupis jos novca pa tek onda da kupis sve sto ti treba? To je cisto moj predlog, ne znam na koji nacin ti je zacrtan budzet tako da ne zelim da te forsiram na tu opciju.