FILIP-M3
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.02.2016.
- Poruka
- 75
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Pozdra svima sa foruma Nadam se da cemo resiti problem nekako...
Od pre neki mesec konkretno PES 2017 zamrzne ekran na 5-10sek.
Onda igra Riders of icarus
Cak sam testirao i chicken invaders najjednostavniju igru i tu zakuca ekran na 10sek.
Zamenio sam napajanje stavio sam LC power 600w
Konf: amd hd 7700
amd fx 6300 six core 3.50
Ram 8gb
Hdd 1T nemam sdd
Win10 64bit
Ukljucen mi je task manager i kada zamrzne igra prebacim na task manager hdd bude 100% usage ali ne svaki put.
Radio sam test za graficku nema problema i ne pregreva se, cpu sam isto testirao sve je ok. Jedino RAM nisam.
Do pre par meseci je sve radilo ok bez ikakvih problema, svasta sam gledao po netu ali nista nije pomoglo. I win 10 sam reinstalirao
Hvala svima puno na pomoci unapred
Edit: ocistio ceo komp detaljno od prasine i zamenio pastu na cpu i gpu, dodao jos jedan cooler master ventilator zbog vrucina
Od pre neki mesec konkretno PES 2017 zamrzne ekran na 5-10sek.
Onda igra Riders of icarus
Cak sam testirao i chicken invaders najjednostavniju igru i tu zakuca ekran na 10sek.
Zamenio sam napajanje stavio sam LC power 600w
Konf: amd hd 7700
amd fx 6300 six core 3.50
Ram 8gb
Hdd 1T nemam sdd
Win10 64bit
Ukljucen mi je task manager i kada zamrzne igra prebacim na task manager hdd bude 100% usage ali ne svaki put.
Radio sam test za graficku nema problema i ne pregreva se, cpu sam isto testirao sve je ok. Jedino RAM nisam.
Do pre par meseci je sve radilo ok bez ikakvih problema, svasta sam gledao po netu ali nista nije pomoglo. I win 10 sam reinstalirao
Hvala svima puno na pomoci unapred
Edit: ocistio ceo komp detaljno od prasine i zamenio pastu na cpu i gpu, dodao jos jedan cooler master ventilator zbog vrucina
Poslednja izmena: