activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
Razmishljam se da u neko dogledno vreme zamenim Chieftec-a za neshto modernije
Razgledao sam svashta, al ni sam ne znam shta bih uzeo.
Shta bih voleo da kuciste ima:
- prostranost na nivou mog LCX-a
- rupe za kabliranje
- minimum 5 mesta za HDD-ove
- veliki plus bi bilo da je unutrashnjost crna fabrichki
- takodje fabrichka providna stranica bi bila plus
Gledao sam CM 690 Advanced interesatno je kuciste, takodje sam gledao Xigmatek Utgard na slikama izgleda dosta dobro, al ne mogu da izvalim koliko mesta ima za HDD-ove. HAF mi se ne dopada tako da sam njega otpisao odmah. Lancool K62 mi deluje interesatno na slikama, ali 4 mesta za HDD :\
Isti sluchaj i sa Lian Li PC-60FNWX sve bi bilo super da ima vishe mesta za HDD, a i cena je jaca Lian Li PC-B25FWB mi je taman, ali se priblizavamo cifri od 200e shto mi je puno. Thermaltake V9 bi se cenovno uklopio u prichu ima 4+2 mesta za 3.5'' pa bi mozda i neshto iskombinovao, ali oni crveni detalji me malo odbijaju, a i CM 690 mi lepsi. NZXT M59 bi mozda prosao da ima normalniju prednju masku i ako su podigli kvalitet zavrshne obrade u odnosu na Tempesta.
Da ima Fractalov Define R2 kod nas mislim da se ne bi puno premishljao. Lici na P182, a prostranije je unutra.
I josh jedno interesatno kuciste po meni je Sharkoon Rebel 12 , prostrano unutra, a cena vishe nego pristojna. Ali bi isto tako zahtevalo sredjivanje jer nema rupe za kabliranje i nije crno unutra.
Predlozi?
Razgledao sam svashta, al ni sam ne znam shta bih uzeo.
Shta bih voleo da kuciste ima:
- prostranost na nivou mog LCX-a
- rupe za kabliranje
- minimum 5 mesta za HDD-ove
- veliki plus bi bilo da je unutrashnjost crna fabrichki
- takodje fabrichka providna stranica bi bila plus
Gledao sam CM 690 Advanced interesatno je kuciste, takodje sam gledao Xigmatek Utgard na slikama izgleda dosta dobro, al ne mogu da izvalim koliko mesta ima za HDD-ove. HAF mi se ne dopada tako da sam njega otpisao odmah. Lancool K62 mi deluje interesatno na slikama, ali 4 mesta za HDD :\
Isti sluchaj i sa Lian Li PC-60FNWX sve bi bilo super da ima vishe mesta za HDD, a i cena je jaca Lian Li PC-B25FWB mi je taman, ali se priblizavamo cifri od 200e shto mi je puno. Thermaltake V9 bi se cenovno uklopio u prichu ima 4+2 mesta za 3.5'' pa bi mozda i neshto iskombinovao, ali oni crveni detalji me malo odbijaju, a i CM 690 mi lepsi. NZXT M59 bi mozda prosao da ima normalniju prednju masku i ako su podigli kvalitet zavrshne obrade u odnosu na Tempesta.
Da ima Fractalov Define R2 kod nas mislim da se ne bi puno premishljao. Lici na P182, a prostranije je unutra.
I josh jedno interesatno kuciste po meni je Sharkoon Rebel 12 , prostrano unutra, a cena vishe nego pristojna. Ali bi isto tako zahtevalo sredjivanje jer nema rupe za kabliranje i nije crno unutra.
Predlozi?