M1sa
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.11.2022.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav, imam jedno pitanje za komunu. Pre neke 2 nedelje sam kupio monitor iz naslova u Gigatronu, monitor sam namontirao i povezao sa računarom i na prvi pogled sve je izgledalo odlično(ubrzo sam bio razuveren). Pri paljenju programa kao što su Photoshop, blender i visual studio(svi programi imaju pozadinu u nekoj nijansi sive boje) javljaju se 3 ili 4 horizontalne "mrlje" po ekranu. Probao sam mnoge stvari kao što su zamena display kabla, druga grafička, drugačija podešavanja monitora itd.. Nakon toga sam ga vratio u prodavnicu i poslao na reklamaciju. Reklamacija mi je pre 2 dana odbijena uz obrazloženje da navedeni kvar nije konstantovan u servisu. Danas sam preuzeo monitor iz prodavnice i nakon povezivanja i uključivanja javljaju se iste mrlje. Na koji način mogu da rešim problem ili ostvarim garanciju na uredjaj? Unapred hvala!!
Na priloženim slikama prikazan je novi monitor(desni) i na slici gde su 2 monitora prikazan je isti prozor na oba.
Na priloženim slikama prikazan je novi monitor(desni) i na slici gde su 2 monitora prikazan je isti prozor na oba.
Prilozi
-
153,4 KB Pregleda: 130
-
168,9 KB Pregleda: 142
-
167,8 KB Pregleda: 125