Cek ti si planirao da kupis obican 1600 a dobio si 1600af?kolkko si platio?Pojavio se vec, samo nema nista zvanicno.
Meni je on zapao. Uzeo pre 4 dana u Monitoru
Hladan kao spricer, radi kao zmaj.
Evo link, AMD Ryzen 5 @ 3793.02 MHz - CPU-Z VALIDATOR
Ima logike da nece da objave ovo jer ko bi onda da vise para za 2600, a ovo jeftinije, a isto
Ja sam otisao da uzmem 1600 stari, i tek danas posle 4 dana skontam da sam izvukao lutriju
A evo i slika.
Pogledajte prilog 33351
Ma da, ja samo narucio 1600, oni dopremili u radnju, ja otisao i dobio ovoCek ti si planirao da kupis obican 1600 a dobio si 1600af?kolkko si platio?
izgleda da nije vise u ponudi kod njihMa da, ja samo narucio 1600, oni dopremili u radnju, ja otisao i dobio ovo
Ladno sam tek posle 4 dana primetio.
Bio je papir od eWe garancije unutra, valjda im oni dopremili kao uvoznici.
, ako nesto znaci.
12.375din za kes, na rate 12.750 din
GoxyBoxy
Da, na kutiji bas to pise. Sada sam pogledao.
Telefon: | 011/3086 979, |
evo vidim i ja e sad je samo pitanje da li je pravi 1600 ili ovaj sto si ti dobio mislim sta im je ostalo u ponudiKako vise nema?
Cak je sada i jeftinije posle samo par dana.Online prodaja Laptopova, Računara i komponenti | Monitor - Samo najbolje!
Online prodaja Laptopova, Računara i komponenti | Monitor - Samo najbolje!www.monitor.rs
Ovako je i meni sve pisalo, kada je stiglo u radnju dobio sam ovaj.
Jesi li ih zvao?
Telefon: 011/3086 979,
Pa ne znam, odes u radnju i trazis da vidis kutijuevo vidim i ja e sad je samo pitanje da li je pravi 1600 ili ovaj sto si ti dobio mislim sta im je ostalo u ponudi
Ja sam uzeo na kupujem prodajem za 10k, to je i jedini lik koji prodaje Af verzijuVideo sam na youtube procesor ryzen 5 1600 af i svidja mi se ali nigde ne mogu da ga nadjem u srbiji.Mozda ovaj procesor nema u srbiji? ne
Dule daj linkJa sam uzeo na kupujem prodajem za 10k, to je i jedini lik koji prodaje Af verziju
ma nasao u medjuvremenutako je nemoj ni malo, znaci ni search na KP nemoj sam da radis. Nisi lud. Samo si lenj.
Dule jel iz Pozarevca lik koji prodaje na kpJa sam uzeo na kupujem prodajem za 10k, to je i jedini lik koji prodaje Af verziju
DaDule jel iz Pozarevca lik koji prodaje na kp
ok to je taj hvala