Problem je resen,pomerio sam prekidac za bios i sada se temp mnogo manje i ne greje se kao pre,hvala na svakoj vrsti pomociTek danas bacih pogled na ovu temu...E pa ovako: Grafička iz "Moja konfiguracija" nikada nije otvarana, tj. nije mjenjana pasta a ni padovi, majnovala... Kućište nije ništa specijalno provjetreno, a ni čisto, overclockovana sa dignutim naponima. Što se tiče clocka-a memorije, na monitru od 60-75hz u idlu nikada nije prelazio 300Mhz, na monitorima 144-165hz, clock ide na max (u idle modu). e sada zašto ne znam, ali imaš dosta sličnih tema na raznim forumima na netu, navodno je do monitora....
Edit: ZeroRPM mode je aktivan.
On ne radi na 1750,njemu je fabricki 1950Malo je neozbiljno kada ne odgovaraš ili daješ nepotpune odgovore na postavljena pitanja.
Smanji malo te klokove; 1750 MHz je previše za taj gpu. Drugo, pusti ventilatore da je hlade, i kad ne radi, i kad radi gpu. Posao ventilatora je da hladi hladnjak, a ne da bude tih.
Napolju su paklene vrućine, ne može se porediti situacija sad i zimus, kao što nema svrhe porediti rx570 sa drugim čipovima.
Ali nisam siguran koji je bios za staOn ne radi na 1750,njemu je fabricki 1950
Gde mi reci buraz molim te gde se nalazi taj prekidač da ga i ja pomerim jer imam isti problem kao ti imam istu grafičku promenio sam pastu novo napajanje uzeo i opet je isto sveProblem je resen,pomerio sam prekidac za bios i sada se temp mnogo manje i ne greje se kao pre,hvala na svakoj vrsti pomoci