Mare1389
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 29.10.2017.
- Poruka
- 1.455
- Rezultat reagovanja
- 581
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon
Dobio sam u zameni RX 470 4GB Sapphire Nitro , ubacio sam je u komp i drajveri nisu hteli da se instaliraju do kraja. Izbrisao sam pre pokusaja instalacije novih drajvera stare drajvere ( preko ddu i safe moda ) i kada instaliram nove i odradim restart. Kliknem desni klik na desktopu i nema amd drajvera , dole desno stoji mala ikonica od AMD-a i kada tu kliknem izbaci neku gresku ( Mislim da ovo pise No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly ). Ja se javio prodavcu , on je bio pristao da donese drugu karticu. Ja reko danas da probam da pomerim onaj bios switch na grafickoj. I ja pomerim na drugu stranu , upalim komp kad odjednom rade drajveri. Vrteo sam oko 50 minuta unigine heaven na extreme , par krugova furmarka na 4k 4x AA i upalio sam witcher 3 na ultra jedno 10 minuta i sve radi super.
Zanima me sada da li je ovaj bios 113-1E3471U.O64 originalan i da li trebam da ga menjam posto izgleda sve radi sa njim? Nisam mogao da vidim koji je bios onaj sa kojim ne rade drajveri , posto mi ne prepoznaje karticu u display settings.
I ako neko ima predlog kako da jos testiram karticu.
Zanima me sada da li je ovaj bios 113-1E3471U.O64 originalan i da li trebam da ga menjam posto izgleda sve radi sa njim? Nisam mogao da vidim koji je bios onaj sa kojim ne rade drajveri , posto mi ne prepoznaje karticu u display settings.
I ako neko ima predlog kako da jos testiram karticu.