Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Izgleda kao da su ispravili sve boljke prethodnika
Svidja mi se samo da nema ovog LOGO-a na kraju, ili bar da ne bode toliko oci, tu su i tegici, sjajne specifikacije i 6000 DPI tek toliko da budu ispred G9X
Posedovao sam stari Kone i bio je ok osim tockica koji je bio em tvrd em uzan sto je povlacilo za sobom da lako tiltuje kod pritiskanja. Posto cesto koristim klik tockicem, imao sam problema i sa bolovima u ruci. Nadam se da su na novom napravili bolji tockic. Jeste da ima tilt ali vidim da je siri sto bi trebalo da olaksa stvari.
Definitivno moj sledeci mish. Isplatilo se sto nisam kupio originalni cone iz bojazni scroll gumbica i raznoraznih problema koje je imao sa istim. Ortak je sad na 6tom cone-u zbog scrolla ... Doduse bar su uvoznici korektni i na licu mesta menjaju
Evo malo da "ozivim" ovu temu posto se dvoumim izmedju Kone[+] i Kova[+] misa. Ja sam imao Logitech MX518 i nisam ga dugo koristio posto mi je bio glomazan, ne znam kakav je Kone[+], nisam imao prilike da ga koristim ni vidim uzivo a cuo sam da je veliki pa ako neko ima iskustva sa njim, zamolio bih ga da mi prenese svoje utiske.
Imam ja MX518, Kone, IE 3.0 i malu šaku, u suštini mogu da radim sa sva 3, ali mislim da je MX518 najglomazniji, tako da bi Kone trebalo da ti bude ok, meni je on primarni miš i nemam problem sa veličinom istog.
^Hvala. Nije mi bas mala saka ali mi je mx518 glomazan. Posto ti imas oba misa, predpostavljam da imas nesto manju saku od moje i nemas problema sa Kone[+] onda je to to po pitanju ergonomije. Isplati li se dodati 4k za Kone[+] (8.5k puna cena) u odnosu na Kova[+] koja kosta 4.5k?