Rescale-uj modele, da ti dimenzija rupa bude bude preko 4,0 mm i da abs ne pla ili da ti posaljem dvodelni model?dodao sam par combova... dva su mi pukla za 24pin pa sam odustao.
Hvala ! Hahah, tu je odavno "privremeno", ali eto, idalje ga ne menjam, prirastao mi je za srceJako lepo i pedantno izgleda, extra ti je drzac za sluske![]()
Vlažna mikrofiber krpa i trljanje površinsko, nekoliko puta. Ne bih je potapao u kadu i slično, pogotovu ne sa praškom za veš jer nema teorije da se ikad ispere (tako sam prošlu Steelseries QCK poruku sje*ao). U suštini treba je brisati jednom nedeljno, jer osim prašine ostaju i tragovi teflona od glajdova sa miša. Mislim, kad se jednom isprlja enormno, ne može joj niko živi pomoći@blackmore1911 kako pereš podlogu?! Ono, klasika, potopim u kadu pa trljam četkom kao manijak ili neki sofisticiraniji način?!![]()
Sta bre?(tako sam prošlu Steelseries QCK poruku sje*ao)
U pitanju je QcK mini, tanka kao flis papir i stara jedno... 12 godinaSta bre?
Inace ja sam moju QCK prao deterdzentom za ves i sundjerom za sudove. Posle samo isperem pod tus. Eno je i dalje posle 5 godina, ima tragove koriscenja ali sasvim je OK.