Rescale-uj modele, da ti dimenzija rupa bude bude preko 4,0 mm i da abs ne pla ili da ti posaljem dvodelni model?dodao sam par combova... dva su mi pukla za 24pin pa sam odustao.
Hvala ! Hahah, tu je odavno "privremeno", ali eto, idalje ga ne menjam, prirastao mi je za srceJako lepo i pedantno izgleda, extra ti je drzac za sluske
Vlažna mikrofiber krpa i trljanje površinsko, nekoliko puta. Ne bih je potapao u kadu i slično, pogotovu ne sa praškom za veš jer nema teorije da se ikad ispere (tako sam prošlu Steelseries QCK poruku sje*ao). U suštini treba je brisati jednom nedeljno, jer osim prašine ostaju i tragovi teflona od glajdova sa miša. Mislim, kad se jednom isprlja enormno, ne može joj niko živi pomoći Obično dakle vlažna mikrofiber krpa, nekoliko puta lepo "izribam", uglavnom pred kraj dana da se osuši preko noći, ujutru kao nova.@blackmore1911 kako pereš podlogu?! Ono, klasika, potopim u kadu pa trljam četkom kao manijak ili neki sofisticiraniji način?!
Sta bre?(tako sam prošlu Steelseries QCK poruku sje*ao)
U pitanju je QcK mini, tanka kao flis papir i stara jedno... 12 godinaSta bre?
Inace ja sam moju QCK prao deterdzentom za ves i sundjerom za sudove. Posle samo isperem pod tus. Eno je i dalje posle 5 godina, ima tragove koriscenja ali sasvim je OK.