a znaci kod tebe je zavrsio Cestitam!Corsair Obsidian 800D jedno od najfunkcionalnijih kucista koje sam imao prilike da vidim i moram reci da vredi svaku paru.
To mi nije dovoljno.. Zaobici cuArctic cooling je ok skoro da se ne cuje.
Amin to that samo što košta bruka puno tako da ne vrujem da će se naći na mom stoluKucjiste je stvarno P.E.R.V.E.R.Z.I.J.A.
mene takodje interesuje koliko se cuje AC kuler za mem
To je sve relativno,ovo definitivno vredi tih para,ja sam svoje ,pre god dana platio 210e i ni jednog trenutka mi to nije delovalo preskupo niti sam se pokajao,ima do duse malih mana,ali opet,ne postoji savrsenstvo.Da nisam odlepio za izgledom mog kucjista ovako nesto bih planirao/kupio sigurno.Amin to that samo što košta bruka puno tako da ne vrujem da će se naći na mom stolu
To je najbolje kuciste koje sam u zivotu video! U pocetku sam ga narucio za sebe, ali mi budzet nije dozvolio pa je zavrsio u radnji, pa kod tebe..Ovako sam ja kao Oki konfiguraciju izbacivao napolje milion puta zbog stalnog eksperimentisanja sad konacno u Corsaru Obsidian ima mesta koliko hoces.Najjaca fora je sto sad mogu sve ventilatore da stavim na silent a da sve bude lepo ohladjeno.Od ovog kucista sam dobio i vise nego sto sam ocekivao.Cena ce sigurno uskoro pasti za 50e jer potraznja ce uciniti svoje jer nisam nikog primetio kome se ovo kuciste ne dopada.
Oki ovo je rigmorao sam
pre godinu dana imao sam "rig"
ponedeljak bi trebalo..Nisam ni znao da je jedini u radnji prvo sam hteo da uzmem Q9550 kad rekose nema onda ajde da uzmem Corsair HX1000 kog toliko dugo smekujem kad nema ni njega onda vidim slucajno Corsair kuciste za koje nemam dovoljno para i onda nabrzinu pozajmljuj jer znao sam da ce to biti brzo prodato i eto imao sam srece.Nije mi zao para za neku kvalitetnu stvar a sa ovim sam miran dugo godina.Nadam se da ce Gigatron uvesti jos tih kucista jer stvarno vrede.:banana:
PS: @dado kad ce da stigne Corsair HX1000 W
Rado bih primio jednu macu ali nazhalost lepsha polovina ima alergiju na mace :/kada sledeci put Aja bude imala mace, Oki i micri ce dobiti po jednog sijamca, da vidimo koliko ce im trebati da nabave kuciste
stizeeh... jos kada biste uvozili seasonic
to je EOL.. razmisljaj o i7 platformiA sta je sa q9550 cuo sam da ga intel vise ne proizvodi i da vise nece ni biti uvoza.Ono malo sto je ostalo prodaje se po mnogo vecim cenama nego ranije.