• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Retro konzole i emulatori

Cika_Kure

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
1.827
Rezultat reagovanja
2.231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Samo da napišem da bluetooth dongle radi na R36S sa ovom skriptom.

Instalacija je jednostavna, ali treba voditi računa da prvi put kad se pokreće konzola i pokreće BT skripta mora biti uključen Wifi (preko drugog dongle uređaja).

Nakon toga sve je laganica.

Cika_Kure

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
1.827
Rezultat reagovanja
2.231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Ajd kad sam već u raspoloženju.

Jako dobar sajt koji automatski apdejtuje slike svih romova i opisa igara koje ste snimili na vašu konzolu.

Neophodna obična registracija, pa se u opcijama (opcija na select ne kroz meni) bira Advanced settings->search for local art, i onda na samoj konzolici ima opcija scraper gde se kuca prethodnmo registrovani user i pass i onda se ide na opciju scrap i odabere se za koje igre hoćeš da ti skine i postavi covere i opise (ima i opcija da se odabere ALL što je i najlakše).

Naravno treba internet na R36S konzoli da bi se slike skinule, a to ide automatski putem dongla.

Vrh