Takodje,ali je preorder skup oko 8.000 hijada,ali na PS Storeu oko 60 evra/dolara.Ja se zbog te igre spremam kupiti PS4 a i zbog GOW4.
Takodje odlicna igra u najavi Ghost of Tsushima
Nećeš se pokajati, ali uzmi obavezno PS4Pro i ako nemaš 4K TV jer je svakako bolja i grafika i fps, pogotovo u novijim igrama... Ovo skorašnje special edition 500 million sold sa 2 Tb je odlična ponuda bila za 499$, ali je bukvalno sve otišlo za minut. Ako si zaposlen najpovoljnije ti je da preko neke manje radnje koja prodaje TV, kompove I sl uzmeš na 12 ili 6 rata konzolu, isključivo preko IRIS MEGE jer oni uvek imaju sva izdanja konzola...Ja se zbog te igre spremam kupiti PS4 a i zbog GOW4.
Takodje odlicna igra u najavi Ghost of Tsushima
1.special jeftiniji za 2-3 evra1. koje god je jeftinije
2. sto ne odneses komp kod njega, nakacis se na njegov ruter i skines odmah na svoj komp
Odlicno onda, imam externi od 2tb.pa ako je tako mala razlika go for ultimate
trebalo bi da mozes u launcheru da kazes gde se nalazi installed game, tako da bi moglo da se skine negde drugde i prebaci. samo sto ti treba velik usb ili neki external hdd
Bitnije mi je koje izdanje ima vise misija...Negde sam procitao da u ultimate izdanju ima nekih misija kojih nema u special, kao i obrnuto...Ultimate ima neke skinove dodatne i tako te stvari ali imaj na umu da je to iskljucivo za online. Dakle ako ces igrati online onda ces koristiti to sto u special izdanju nema. Ja imam ultimate. Svakako da se za par € razlime vise isplati uzeti ultimate.