voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.951
- Rezultat reagovanja
- 149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Kolko ja znam i spora vožnja se kažnjava, kao i brza, dobija se poneki poenčić i za nju.A sto se tice ogranicenja evo jedva cekam da sednem u auto i da vozim 30 na sat ,a do nesreca dolazi zbog vise razloga a ne samo zbog preticanja ! Slazem se da najcesce dolazi do nesrece pri preticanju,ali ja vrsim preticanje kada je totalno bezbedno,i kada neko ispred bas smara ili prica mobilnim i vozi 30 na sat i koncentrise se na sve osim na voznju !
kao što ne može brzo, ne može ni spro.
To što se vozi u levoj traci, krive su auto škole i instruktori.
Postojeći propisi a i ovi novi nalažu i kažu da se vozi desnom trakom a da se leva koristi za preticanje. I moj ćale je prvi primer toga. Sva sreća pa neće čovek više da vozi. Zapuca u levu traku ako zna da će se prestrojavati i skretati levo pa makar i za 2km i tako u levoj, drži 60km/h i kad drugi trube i deru se, on kaže samo "60 je po zakonu" e onda sam mu ja jednom pokušao objasniti da po tom istom zakonu se vozi isključivo desnom trakom, ali ne vredi. Sad je sve ok, jer je sam sebe isključio iz saobraćaja u ulozi vozača. Zato nam treba novi Zakon o saobraćaju sa posebnim osvrtom na auto škole i obuku vozača, što ovaj zakon i radi.