Lazarenko90
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.02.2021.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CSGO fps gamer
CPU & cooler:
Intel i5 3350p stock cooler
Motherboard:
Gigabyte b75m-d3v
RAM:
2x4GB Kingston 1333mhz
VGA & cooler:
RX 470 sapphire 4GB
Display:
Xiaomi redmi monitor 24" 1080p 60hz IPS
HDD:
Western Digital green 1TB
Case:
Blueberry BC-G51 560
PSU:
600w kinesko
Ako neko može da me posavetuje da li ovo napajanje je krš ili može da posluži za moju staru konfiguraciju?
Intel i5 3350p 65w tdp
RX470 Saphire 4GB 120w tdp
1 ssd i 1 hdd i 2 ventilatora u kućištu.
Kupio sam jeftino ovo napajanje izvađeno je iz gotovog build računara. Napajanje nije korišćeno novo je imam račun. Zamenio sam svoje staro Blueberry psb560 560w napajanje koje je došlo uz kućište isto Blueberry i još uvek radi ali sam menjao grafičku prešao sam sa 6pin na 8pin. Nikad mi se nije zapalilo napajanje staro niti sam imao smetnji i ako igram CSGO i Dotu svakoga dana barem po 4h. Ali primetio sam da je ovo novo napajanje mnogo lakše od starog samim tim sam i skeptičan oko kvaliteta i napona. Da li ja ovo da prodam pa da kupim nešto jače?
Intel i5 3350p 65w tdp
RX470 Saphire 4GB 120w tdp
1 ssd i 1 hdd i 2 ventilatora u kućištu.
Kupio sam jeftino ovo napajanje izvađeno je iz gotovog build računara. Napajanje nije korišćeno novo je imam račun. Zamenio sam svoje staro Blueberry psb560 560w napajanje koje je došlo uz kućište isto Blueberry i još uvek radi ali sam menjao grafičku prešao sam sa 6pin na 8pin. Nikad mi se nije zapalilo napajanje staro niti sam imao smetnji i ako igram CSGO i Dotu svakoga dana barem po 4h. Ali primetio sam da je ovo novo napajanje mnogo lakše od starog samim tim sam i skeptičan oko kvaliteta i napona. Da li ja ovo da prodam pa da kupim nešto jače?