• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Raidmax Seiran II

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.778
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Ne ume mnogo, ali zato izgleda

Neko vreme ništa od Raidmax-a, pa onda odjednom stigne RX-700AC napajanje, Vortex V4 kućište, i evo još jedno kućište... baš nam je krenulo? Šalu na stranu, sa Raidmax kućištima ćemo se baviti intenzivnije u narednom periodu jer treba da preletimo preko starog lagera (koji je kod nas trenutno prazan, nažalost) pre nego što se pojave nove Raidmax stvari.

Ovih dana smo videli da su nešto osvežili svoju stranicu, i najavili su neka nova Vampire napajanja i neko novo minijaturno kućište pod imenom „Atomic“. No, dosta o glasinama i tračevima, ovaj put se okupljamo zbog Seiran II kućišta.

„Dvojka“ je naravno samo varijacija na "keca", malo su promenili prednju masku, reorganizovali unutrašnjost i to je to. Seiran dva je dostupan u dve boje, u crnoj i beloj, i oba modela imaju bočni prozorčić...

Sve u svemu, kućište na prvi pogled izgleda zanimljivo. Ali pošto ovog kućišta trenutno nema kod nas, jedina cena koju možemo iskopati je 55$ na amazonu, što je oko 40 evra. Za te pare se već može kupiti dobro kućište, tako da ćemo ovoga puta biti malo strožiji sa ocenom.

Opširnije...
 
Vrh