Jovan033
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 18.07.2017.
- Poruka
- 77
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
1.Jel mogu na primer da kupim sada Graficku pa da je cuvam do ne znam Nove Godine kad cu da kupim druge delove znaci da li da kupim odvojeno na primer sad grafu za mesec procesor za dva maticu itd ili da skupim pare pa sve od jednom?(Da li bi nekom delu falilo nesto kad bi stajao u kutiji duzi vremenski period na primer 6 meseci?)
2.Koja je razlika izmedju dva sticka od 4GB i jednog od 8GB?
3.Da li je stvarno potrebno kupovati DDR4 memorije ako su DDR3 iako malo starije i dalje dobre?
4.Sta najvise odredjuje FPS kod igrica(primer graficka procesor ram sta god)?
5.Da li je AMD Radeon R7 200 series graficka toliko losa kao sto pricaju da jeste i kada bih kupovao novi komp da kli bih morao i nju da menjam?
6.Da li ja stvarno potreban SSD za relativno brz rad racunara?(Mislim da mi mozda nije toliko potreban jer meni sad ova "sporost" svega mi smeta na 2GB rama ddr2 i na toj slaboj konf a kada bih imao 8gb ddr3 i jacu konf sigurno bi brze radilo a u ostalom moze se kasnije nadograditi SSD-om ja bih samo kupio HDD od jedan tera i to je to pa posle cemo videti...)
7.Koliko mi minimalno treba para da teram 60 fps-a neke igrice kao sto su Hearthstone League of Legends i tako neke "sitne" pucacine kao sto su Cod MW2 ili tako nesto?Ne treba mi 60 fps high ali bih bar 60fps-a medium...
8.Da li mogu nekako da ubacim u neki build trenutnu graficku AMD Radeon R7 200 series 2GB da ne bih trosio pare i na nju a da i dalje ima minimum 60fps?
Specifikacije trenutnog racunara:
RAM:2GB DDR2
Graficka:AMD Radeon R7 200 series 2GB
Procesor:Intel Pentium 4 3.00 Ghz
Maticna:Gigabyte G32M-ES2L
HDD:500GB
Rezolucija monitora: 1680x1050
Inace PC star 10 godina graficka nova 4godine
2.Koja je razlika izmedju dva sticka od 4GB i jednog od 8GB?
3.Da li je stvarno potrebno kupovati DDR4 memorije ako su DDR3 iako malo starije i dalje dobre?
4.Sta najvise odredjuje FPS kod igrica(primer graficka procesor ram sta god)?
5.Da li je AMD Radeon R7 200 series graficka toliko losa kao sto pricaju da jeste i kada bih kupovao novi komp da kli bih morao i nju da menjam?
6.Da li ja stvarno potreban SSD za relativno brz rad racunara?(Mislim da mi mozda nije toliko potreban jer meni sad ova "sporost" svega mi smeta na 2GB rama ddr2 i na toj slaboj konf a kada bih imao 8gb ddr3 i jacu konf sigurno bi brze radilo a u ostalom moze se kasnije nadograditi SSD-om ja bih samo kupio HDD od jedan tera i to je to pa posle cemo videti...)
7.Koliko mi minimalno treba para da teram 60 fps-a neke igrice kao sto su Hearthstone League of Legends i tako neke "sitne" pucacine kao sto su Cod MW2 ili tako nesto?Ne treba mi 60 fps high ali bih bar 60fps-a medium...
8.Da li mogu nekako da ubacim u neki build trenutnu graficku AMD Radeon R7 200 series 2GB da ne bih trosio pare i na nju a da i dalje ima minimum 60fps?
Specifikacije trenutnog racunara:
RAM:2GB DDR2
Graficka:AMD Radeon R7 200 series 2GB
Procesor:Intel Pentium 4 3.00 Ghz
Maticna:Gigabyte G32M-ES2L
HDD:500GB
Rezolucija monitora: 1680x1050
Inace PC star 10 godina graficka nova 4godine
Poslednja izmena: