gamerIZO
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.11.2016.
- Poruka
- 15
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 6600K/ARCTIC Freezer i32
Motherboard:
GIGABYTE Z170-HD3
RAM:
Kingston Predator 2x4GB
HDD:
TOSHIBA 1TB
Case:
Zalman Z1 NEO
Pozdrav forumasi imam jedan problem sa racunarom.
Naime kako sam prikljucio 2 monitora i instalirao windows racunar nece da upali iz prve.
PRVI SLUCAJ Nakon sto ugasim komp nece da digne sistem iz prve naime napajanje pokrene, graficka se upali ali na njoj se odmah upale ventilatori kao i onaj signal na gigabyte grafickoj da je kao power disconected, mis i tastatura ne daju signal kao ni oba monitora i ne mogu ga nikako drugacije ugasiti nego na taster pozadi i kada ga ponovo pokrenem sve normalno radi.
DRUGI SLUCAJ Sve isto kao u prvom slucaju samo se sam restartuje.
Inace nemam nikakvih problema sta se tice laga smetnji u samim igricama.
Poslao sam na servis napajanje ali je taj lik rekao kao da je kod njega radilo napajanje 2h i normalno je radilo, citav komp sam rastavio povadio sve sa maticne i svi kondenzatori su normalni i niti jedan nije naduvan.
Da li je moguce da je nesto ipak do softwera ili pak do hardvera molim pomoc ili neku ideju.
Sutra kada dode napajanje pokusat cu da ikljucim komp prespajanjem.
Takode da napomenem da sam malo vise stavio paste na procesor koja se malo sa strana bila razlila ali nije dohvatila okolne komponente cca ovako je izgledalo kao na slici. (CRVENO-Gde je pasta bila)
Screenshot
Screenshot
Ako iko ima neku ideju ili mozda slican problem imao molim vas da mi pomognete.
CPU: I5 6600K
GPU: GIGABYTE 1060 G1
1TB HDD TOSHIBA
8GB HYPER X PREDATOR
Naime kako sam prikljucio 2 monitora i instalirao windows racunar nece da upali iz prve.
PRVI SLUCAJ Nakon sto ugasim komp nece da digne sistem iz prve naime napajanje pokrene, graficka se upali ali na njoj se odmah upale ventilatori kao i onaj signal na gigabyte grafickoj da je kao power disconected, mis i tastatura ne daju signal kao ni oba monitora i ne mogu ga nikako drugacije ugasiti nego na taster pozadi i kada ga ponovo pokrenem sve normalno radi.
DRUGI SLUCAJ Sve isto kao u prvom slucaju samo se sam restartuje.
Inace nemam nikakvih problema sta se tice laga smetnji u samim igricama.
Poslao sam na servis napajanje ali je taj lik rekao kao da je kod njega radilo napajanje 2h i normalno je radilo, citav komp sam rastavio povadio sve sa maticne i svi kondenzatori su normalni i niti jedan nije naduvan.
Da li je moguce da je nesto ipak do softwera ili pak do hardvera molim pomoc ili neku ideju.
Sutra kada dode napajanje pokusat cu da ikljucim komp prespajanjem.
Takode da napomenem da sam malo vise stavio paste na procesor koja se malo sa strana bila razlila ali nije dohvatila okolne komponente cca ovako je izgledalo kao na slici. (CRVENO-Gde je pasta bila)
Screenshot
Screenshot
Ako iko ima neku ideju ili mozda slican problem imao molim vas da mi pomognete.
CPU: I5 6600K
GPU: GIGABYTE 1060 G1
1TB HDD TOSHIBA
8GB HYPER X PREDATOR