N1kola
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Poruka
- 67
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, naime juce sam stariji racunar koji ne koristim vise za igranje itd povezao na tv u sobi da bi povremeno odigrao tu pes, nba itd. I tu je nastao problem prvo nije hteo nikako da se ukljuci nije reagovao na dugme, onda sam ja mislio da nije do napajanja pa sam stavio drugo za koje sam znao da radi medjutim ni ono nije reagovalo. Onda sam raskacio sve kablove sa maticne i ram i grafiku produvao vratio sve na mesto i on je upalio. radio je nekih 2,3 sata i onda kad je otisao u sleep mod opet nije hteo nikako da reaguje na paljenje ni preko entera ni preko dugmeta, pa sam opet istu proceduru ponovio i radilo je. Probao sam da ga odmah ugasim i upalim i radio je opet. Dakle probem nastaje kad posle duzeg vremena rada bude ugasen ili se ubaci u sleep mode, posle toga nece da se upali normalno. Danas sam pustio klip na yt od 10 sati i nije se ni gasio niti sta za to vreme. Inace komp nisam koristio nekih 6 meseci, pre toga je radio sasvim normalno. Da li neko zna u cemo moze biti problem??