Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Kupila sam racunar prosle godine, imam jako cudan problem a to je: ako mi racunar ostane dugo upaljen pojavi se crni ekran i nakon toga mora da se restartuje,ili kad igram neku igricu.
Ja imam isti taj problem sa istom karticom. Mislim da se to zove zero core kod AMD kartica. Kod mene se to javlja vrlo retko kada je zauzeće grafičkog procesora nisko u toku dužeg vremenskog perioda.
Ima programče, DummyTray, koje kad se pokrene, eliminiše eventualnu nemogućnost grafičke da se probudi iz slip moda.
Interesantno, otkad sam instalirao 15.5b drajver, nisam imao ni jedan jedini slučaj da grafička neće da se probudi.
oni to nece popraviti jer to nije problem, to je feature. Zero Core tehnlogija je krivac. Graficka nekad prosto nece da se probudi nakon sto ode u taj "mod" rada. Probaj aplikaciju DummyTray koja je predlozena pa vidi da li ce problem opet da se manifestuje.
Inace i ja ponekad imam taj problem, kao i mnogo ljudi sa AMD kartama. Nije nista strasno, cak ne mora ni restart, dovoljno je racunar probuditi (iako nece biti slike) i ponovo ubaciti u sleep i onda ga opet probuditi i trebalo bi da se pojavi slika.
Postoji i drugo, trajno resenje ali ce neki da me spopadnu ako ga iznesem (resenje).