Posle 7 godina prvi post, svaka cast.Možeš probati ako nije već ranije banovana, a ako nije ranije banovana ne znači da sad neće biti. Ja sam imao čipovanu konzolu 4. godine i sve vreme sam mogao online do jednog dana kada sam dobio ban![]()
Do sad nisam imao ništa pametno reći :-)Posle 7 godina prvi post, svaka cast.![]()
![]()
![]()
Ne mora svaki post da bude pametan ali moze da bude koristan. Na ovaj ili onaj nacin ali bitno je da se pomazemo.Do sad nisam imao ništa pametno reći :-)
Koliko je moj prethodni post pametan nzm, ali je istinit bar ;-)
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Imas sada način da ubacis igre na konzolu bez čipovanja i igru su u meniju kao original sve igras online .. Ovakve konzole zovu "modovane" na KupujemProdajem i nesto su jeftinije od čipovanih ..A jel samo cipovanane konzole dobijaju ban ili i ove mogu?
Послато са ASUS_Z00VD уз помоћ Тапатока
Da neces mzoda jos i da ti je kupimo i da ti je posaljemo sa instaliranim igricama? De malo se potrudi pa pronadji, nama ne treba a tebi je u interesu da kupis konzolu ne nama.Aj ako moze da mi nadje neko do 100e ne mora veliki hdd da bude
Tesko ta te pare ..Aj ako moze da mi nadje neko do 100e ne mora veliki hdd da bude