Milanche92
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.11.2019.
- Poruka
- 994
- Rezultat reagovanja
- 686
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 3 3200G
Motherboard:
Asus Strix B450 F-Gaming
RAM:
Adata XPG D41 3000mhz
Display:
Samsung VA
PSU:
Corsair Hx1200i
Pozdrav forumasi,imam problem i hitno mi treba neka sugestija. Koristim vec neko vreme sledecu konfiguraciju.
Maticna: b450 f-gaming
Procesor: R5 2600
Ram: adata xpg 3000mhz
Napajanje: Seasonic Focus+ 650w platinum.
Sve sam to koristio sa Rx 580... Juce sam uzeo 1080ti.. Instalirao je,usao u bios da proverim da li sve prepoznaje i sve je bilo na mestu.. Posle izlaska iz biosa i restarta,vise ne mogu da upalim racunar. Sve zavrti i naizgled radi. Lampice na maticnoj zasvetle narandzasto (ram) crveno (cpu) na sekund i onda ostane da svetli bela lampica (vga)... Ali Nema slike na ekranu...
Probao sam da zakacim monitor na laptop,radi.. Probao svaki ram stick posebno,ista prica.
Proverio sve kablove i sve ispocetka,bez ucinka. Resetovao cmos preko jumpera,isto.. Nisam vadio baterijicu..
Svaka sugestija je dobrodosla.
Maticna: b450 f-gaming
Procesor: R5 2600
Ram: adata xpg 3000mhz
Napajanje: Seasonic Focus+ 650w platinum.
Sve sam to koristio sa Rx 580... Juce sam uzeo 1080ti.. Instalirao je,usao u bios da proverim da li sve prepoznaje i sve je bilo na mestu.. Posle izlaska iz biosa i restarta,vise ne mogu da upalim racunar. Sve zavrti i naizgled radi. Lampice na maticnoj zasvetle narandzasto (ram) crveno (cpu) na sekund i onda ostane da svetli bela lampica (vga)... Ali Nema slike na ekranu...
Probao sam da zakacim monitor na laptop,radi.. Probao svaki ram stick posebno,ista prica.
Proverio sve kablove i sve ispocetka,bez ucinka. Resetovao cmos preko jumpera,isto.. Nisam vadio baterijicu..
Svaka sugestija je dobrodosla.