CapsLock
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.03.2016.
- Poruka
- 7
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dragons Den
CPU & cooler:
Intel Core i5 4590 - Hyper 412S
Motherboard:
MSI GAMING 3 Z97
RAM:
G.Skill 12GB
Display:
22" TN 1680X1050
HDD:
Toshiba 1TB & Kingston 120GB SSD
Sound:
Pioneer Sound System 5.1ch
Case:
Cooler Master H.A.F 912
PSU:
Fractal Integra M 550
Mice & keyboard:
Cherry G81 Mechanical keyboard - CM Storm Devastator
Lijep pozdrav. Evo da prestavim projekt kojeg imam u planu doraditi jer nije do kraja gotov. Ideje imam na bacanje ali materijala i sredstava za rad bas i nemam tako da ce finaliziranje ovog projekta potrajat sve do ljeta ili jeseni. Pustimo sad to da vam prezentiram moju ideju...
Baza ovog projekta bit ce kuciste Cooler Master HAF912.
Ovo mi se kuciste svidjelo na prvi pogled. Ima onaj bolesni istančani izgled i djeluje jako cvrsto, bas kao sto ga Cooler Master promovira. Poprilicno je veliko naspram svih kucista koje sam imao pa ima dosta prostora za buduce nadogradnje.
Modovi koje cu raditi nisu nista posebno ali u svaki od njih cu uloziti maximalan trud i pokusati da ispadne sto pedantnije a zelim da mi ova zajednica i forum pomognu kako bi dosao na bolje ideje i tehnike tako da projekt ispadne sto bolji.
TEMA ovog projekta je ciljana na crveno crnu izvedbu iako znam da je dosta cesta, tako je izaslo kad sam kupovao djelove. Dragons Den ili Dragons Army kako ga MSI zove.
Ovo je LISTA modova koje imam u planu izvoditi:
1. Staviti plexiglass na stranicu kucista
2. Interijer uljepsati LED trakom
3. Odrezati sve "drive-bayeve"
4. Napraviti PSU cover
5. Obloziti plastiku oko prednjeg panela sa vinylom
6. Kupiti ekstendere u boji za napajanje
7. Obojati hladnjak "Hyper 412S"
8. Staviti 200mm MegaFlow u mjesto gdje je bio 5,25" bay
9. Obojati limice koji stoje gdje i PCI slotovi
10. Kupiti GTX970 ili R9 390 (MSI)
11. Kupiti Kingston HyperX Savage ili HyperX Fury RED
12. Dodati jos LED crvenih ventova
13. Napraviti drzace za HDD i SSD
To je sve sto mi pada na pamet i izvedivo je u mojoj glavi samo treba vremena.
SLIKE VEC NAPRAVLJENIH MODOVA STOJE ISPOD!
MOLIM VAS,ZANEMARITE GPU, to je privremeno rjesenje (HD 4670)!
Do sada, maknuo sam drive bayeve, stavio LED trake i 200mm ventilator, obojao hladnjak...
Mislio sam pitati za podrsku Cooler Mastera ili Kingstona pa mozda cak i MSI da probaju poslati neke sitnice tako da mi pomognu u projektu al ne znam hoce li biti ista od toga.
Slobodno predlažite ideje i promjenite nesto u LISTI ako vam se ne cini dobro. Uvijek sam zahvalan na tome.
Kao sto rekoh ovaj projekt ce sporo napredovati jer novaca bas i nemam ali cim ih skupim ide na ovaj projekt a svaku novinu cu staviti pod UPDATE tako da vi ljudi vidite sto se dogada i da znate da tema nije mrtva.
Uskoro cu stavljati pleksi, za to imam vremena i novaca pa cim krenem, ide update.
TU SE NALAZE SVE SLIKE, U SLJEDECIM UPDATEIMA STAVLJAM IH NA PCAXE FORUM http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/projekt-dragons-den-haf912/237463.aspx
Baza ovog projekta bit ce kuciste Cooler Master HAF912.
Ovo mi se kuciste svidjelo na prvi pogled. Ima onaj bolesni istančani izgled i djeluje jako cvrsto, bas kao sto ga Cooler Master promovira. Poprilicno je veliko naspram svih kucista koje sam imao pa ima dosta prostora za buduce nadogradnje.
Modovi koje cu raditi nisu nista posebno ali u svaki od njih cu uloziti maximalan trud i pokusati da ispadne sto pedantnije a zelim da mi ova zajednica i forum pomognu kako bi dosao na bolje ideje i tehnike tako da projekt ispadne sto bolji.
TEMA ovog projekta je ciljana na crveno crnu izvedbu iako znam da je dosta cesta, tako je izaslo kad sam kupovao djelove. Dragons Den ili Dragons Army kako ga MSI zove.
Ovo je LISTA modova koje imam u planu izvoditi:
1. Staviti plexiglass na stranicu kucista
2. Interijer uljepsati LED trakom
3. Odrezati sve "drive-bayeve"
4. Napraviti PSU cover
5. Obloziti plastiku oko prednjeg panela sa vinylom
6. Kupiti ekstendere u boji za napajanje
7. Obojati hladnjak "Hyper 412S"
8. Staviti 200mm MegaFlow u mjesto gdje je bio 5,25" bay
9. Obojati limice koji stoje gdje i PCI slotovi
10. Kupiti GTX970 ili R9 390 (MSI)
11. Kupiti Kingston HyperX Savage ili HyperX Fury RED
12. Dodati jos LED crvenih ventova
13. Napraviti drzace za HDD i SSD
To je sve sto mi pada na pamet i izvedivo je u mojoj glavi samo treba vremena.
SLIKE VEC NAPRAVLJENIH MODOVA STOJE ISPOD!
MOLIM VAS,ZANEMARITE GPU, to je privremeno rjesenje (HD 4670)!
Do sada, maknuo sam drive bayeve, stavio LED trake i 200mm ventilator, obojao hladnjak...
Mislio sam pitati za podrsku Cooler Mastera ili Kingstona pa mozda cak i MSI da probaju poslati neke sitnice tako da mi pomognu u projektu al ne znam hoce li biti ista od toga.
Slobodno predlažite ideje i promjenite nesto u LISTI ako vam se ne cini dobro. Uvijek sam zahvalan na tome.
Kao sto rekoh ovaj projekt ce sporo napredovati jer novaca bas i nemam ali cim ih skupim ide na ovaj projekt a svaku novinu cu staviti pod UPDATE tako da vi ljudi vidite sto se dogada i da znate da tema nije mrtva.
Uskoro cu stavljati pleksi, za to imam vremena i novaca pa cim krenem, ide update.
TU SE NALAZE SVE SLIKE, U SLJEDECIM UPDATEIMA STAVLJAM IH NA PCAXE FORUM http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/projekt-dragons-den-haf912/237463.aspx