To je i ok jer je i tema takva ali sam malo razmišljao o unutrašnjosti, tj. bar o dijelovima koji se mogu skidati - nosač ploče i hdd kavezi, spojnice za kabliranje i sl. Isto tako i rešetke za ventilatore. Odmah da kažem da bih te elemente vjerovatno morao ručno da farbam jer kao što sam već naveo, plastifikaciju dobijam kao "poklon" pa ne bih da budem previše zahtjevan
Ipak, i plastifikacija je ograničena jer ljudi rade još sa srebrenom i tamno zelenom bojom. Srebrena bi se možda mogla i uklopiti... Ili da ja sve puknem u crnu pa neka ide život?! 

Providni pleksi bih možda mogao da iskoristim za stranicu ali za prednju masku nikako! Moraću vidjeti da li se može kakva mreža iskopati...
)

Sta fali? Imaces liniju posle k'o maneken, pa te spazi Hju Hefner, pa se slikas za casopis, pa revije, pare, ribice, ima zivot da ti se okrene za 180 stepeni. Malo ce guza da boli, al ce proci...Kada kupim auto ima da živim na kiflama naredne 3 godine. Neće mi biti ni do kućišta ni do pleksiglasa.![]()

...i autoSta fali? Imaces liniju posle k'o maneken, pa te spazi Hju Hefner, pa se slikas za casopis, pa revije, pare, ribice, ima zivot da ti se okrene za 180 stepeni. Malo ce guza da boli, al ce proci...
Makar ces imati kintu.![]()

limove sam isjekao u širini ploče ali su 2cm debljine tako da se ne razlikuju od onih šipki koje su bile prvobitno zamišljenje kao nosač. Kada se uradi plastifikacija neće se ni primjetiti! Ovo mi olakšava i plan kabliranja.
Sreća pa je kućište veliko i ima sasvim dovoljno prostora da se ubace bez nekog pretjeranog planiranja. Pronašao sam i pleksiglas, nije zatamljeni pa ću vidjeti da metnem foliju na dio koji ide na prednju masku... Praviću i donji, vanjski veliki filter za prašinu dok će ovaj na stranicama ipak morati da bude unutrašnji.
(kada uspijem da nađem ta dva slobodna dana
)
Sada ganjam neki drugi panel da zbavim koji ima kablo te dužine... Da ploča podržava USB 3.0 ne bi bilo problema ali ovako sve muka do muke 
Imas iste muke, ko ja..ja sam od dva usb 2.0, jednog front i jednog back panela napravio jedan dugacakUpravo sam skontao da USB 2.0 front panel koji ja imam ne posjeduje ni približno dovoljno dugo kablo (meni treba oko 75cm)a fala bogu, tog kabla nemaaaaSada ganjam neki drugi panel da zbavim koji ima kablo te dužine... Da ploča podržava USB 3.0 ne bi bilo problema ali ovako sve muka do muke
![]()

Nije ništa spaljeno ali je bilo puno gremlina. Čekam da mi jave za ovaj card reader ili usb fron panel sa dužim kablom. Poslao sam potražnju nekoliko radnji pa čekam odgovor. Ako ništa ne uspijem da skontam, onda ću samo da isječem prostor i da ga zatovrim do trenutka kada zamjenim ploču i uzmem usb 3 bracket sa normalnim kablom a usb mogu da nakačim na produžno pa sa I/O panlela da vučem... Uglavnom, kada već pravim hoću da to bude kako treba i bez nekih polovičnih rješenja.
Pleksiglas koji sam nabavio mi ne odgovara pa mi je drugar i forumski kolega Kox ponovo odlučio izaći u susret u pokušaju dolaska do pleksiglasa.

Jos vece sanse su u Super Marketima..
Meni treba USB 2.0 sa dugim kablom. Moja ploča ne podržava USB 3.0 za front panel. Da podržava ne bi bio nikakav problem jer ovaj CM USB 3.0 ima i kod nas da se kupi
Nažalost, nisam uspio da nađem ni USB 3.0 na USB 2.0 prelaz a razmišljao sam i o njemu...