neSSa
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 15.08.2010.
- Poruka
- 4.121
- Rezultat reagovanja
- 2.670
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Deder polako, covek samo dize hype, toliko buke bez razloga, @Custom Sleeve, ako si vec resio da se bavis ovime i to planiras da pretvoris u posao, onda ti valjda nama trebas da dajes lekcije iz svega pomenutog a ne mi tebi, nacin na koji pristupas je krajnje neozbiljan...
Jednostavno, napravi strategiju i kreni, pokazi da si ozbiljan i mani se praznih prica, o tome da li si i koliko dobar odlucice oni koji to budu kupovali od tebe i to je jedino merodavno!
PS, i da ne budem pogresno shvacen, ne drzim ovde niciju stranu, ali konkurencija se prestize radom i kvalitetom a do sada od svega kod tebe je samo prica...
Jednostavno, napravi strategiju i kreni, pokazi da si ozbiljan i mani se praznih prica, o tome da li si i koliko dobar odlucice oni koji to budu kupovali od tebe i to je jedino merodavno!
PS, i da ne budem pogresno shvacen, ne drzim ovde niciju stranu, ali konkurencija se prestize radom i kvalitetom a do sada od svega kod tebe je samo prica...

Anyway,to mozes vezbanjem savladati jer mikser ipak radi besprekorno utegnuti sleeve i to dosta pristupacno.Probaj ici na malo vecu cenu sa mdpcx produktima,tj jer pokusaj da njemu oduzmes trziste sa niskom cenom,paa to neces postici,i ja bi opet takav proizvod pre kod miksera narucio...al kad bih video oglas da radis sa 15AWG zicama od mdpcx sa njihovim sleevom ,pa razmislio bih....Biznis savet od nekog ko je spreman i da plati za takav proizvod
i sleevovanje je posao koje zahteva strpljivost,rutinu i pre svega opremu(za to trebas opet novca,ne puno,ali trebas za start bar 500eur,da imas na lageru materijal i alat)
...Samo me zanima jel radi ovaj batenga custom kablove...gledam na nasem trzistu jedino mixer...treba uskoro da sastavljam novi PC...budzet je tesan tu do 1400e...ostane mi nekih 50-60e...pa reko da investiram u kablove...pa ako radis, kakve su cene?